Один простий засіб миттєво прибере жовтизну із тарілок - треба всього три інгредієнти

З часом посуд та столові прибори починають втрачати свій первозданний вигляд. Столове начиння покривається нальотом, а білосніжні тарілки жовтіють і виглядають уже не так привабливо, як в день покупки. Причому таке трапляється у багатьох господинь і це не залежить від того, наскільки добре ви миєте посуд, передають Патріоти України.

Втім, повернути білизну старому посуду можливо, причому без особливих зусиль. Допоможе із цим один простий засіб, який готується з трьох дешевих компонентів. Цей розчин швидко позбавить посуд від застарілого бруду, інформує "Книга порад".

Нам знадобиться силікатний клей, половина пачки харчової соди і 5 л води. Залийте воду у велику каструлю, додайте клей та соду, а після закипання покладіть в ємність посуд й залиште його у киплячому розчині приблизно на 10 хв. Вимкніть вогонь, дістаньте посуд, покладіть в раковину та помийте як зазвичай. Після цього посуд треба насухо витерти рушником.

Перевірте себе! Психологічний тест за картинкою розкриє ваш темний бік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:09

Кожна людина бажає любити й бути коханою, досягати успіху і наповнювати життя приємними емоціями. Однак наші стосунки з іншими людьми можуть змінюватися під владою темної підсвідомості. Цей психологічний тест за картинкою вкаже на проблемну зону і допо...

Психологічний тест! Морозиво підкаже, яких стосунків ви потребуєте

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:09

Часто стосунки закінчуються тому, що партнери не розуміють, чи готові вони до серйозного кроку, чи ще не "нагулялися". За допомогою цього тесту перевірте, які стосунки ви шукаєте наразі, передають Патріоти України. Подивіться на картинку і оберіть моро...