Один простий засіб посилить ефект будь-якого прального порошку у кілька разів: Що треба додати у барабан

Більшість людей впевнені, що аби результат прання порадував, треба купувати лише дорогі пральні порошки. Від дешевого, мовляв, вау-ефекту очікувати не варто. Однак насправді це не зовсім так, передають Патріоти України.

Значно посилити ефект навіть найдешевшого порошку можна за допомогою одного простого засобу, який продається у будь-якій аптеці. Причому коштує такий "підсилювач" — копійки. Що це за бюджетний засіб, розповідає pixelinform.

Як зробити будь-який пральний порошок дуже ефективним

Щоб білизна була ідеально чистою після прання, знадобиться звичайний нашатирний спирт, який можна знати у першій ліпшій аптеці (а, можливо, і у вашій домашній аптечці). На одне прання знадобиться всього 40 мл нашатирю. Відміряйте необхідний об’єм і залийте засіб прямо у барабан пральної машинки. Після цього можете спокійно запускати прання, засипавши в лоток для прального порошку навіть якийсь недорогий засіб.

Нашатирний спирт не тільки допоможе ідеально випрати речі, а й поверне одягу яскравість. Щодо запаху теж можете не перейматися — діставши речі з пралки, різкого аромату нашатирю ви точно не почуєте.

Секрет досвідчених господинь! Як позбутися неприємного запаху під час приготування минтая

вівторок, 23 квітень 2024, 16:08

Минтай можна було б сміливо назвати ідеальним сортом риби, якби не неприємний запах у процесі приготування. Саме тому молоді господині для смаження намагаються вибрати менш ароматний продукт. Однак за правильного підходу запах можна нейтралізувати, пе...

Найсмачніші курячі крильця з золотою скоринкою

вівторок, 23 квітень 2024, 15:07

Крильця - бюджетний продукт, з якого можна приготувати багато страв. Але найсмачнішими вони є в запеченому вигляді. Тут, звичайно, багато що залежить від маринаду і від температури запікання, передають Патріоти України. Для приготування цієї смакоти ...