Фрикадельки чи котлети без цибулі? Здається, це неможливо, адже в більшості сімей саме смажена цибуля вважається обов’язковим інгредієнтом. Але виявляється, що її можна легко замінити іншим овочем - і страва стане ще ніжнішою та соковитішою, передають Патріоти України.
Йдеться про кабачок (цукіні). Завдяки високому вмісту води він робить котлети м’якими, не перебиваючи смак м’яса. До того ж кабачок легко засвоюється, що особливо важливо для дітей, людей із чутливим шлунком або проблемами з печінкою.
Цибуля ж, навпаки, може провокувати печію, рефлюкс і дискомфорт у тих, хто має проблеми з травленням. Тому заміна — не лише кулінарний експеримент, а й корисне рішення для здоров’я.
Крім кабачка, у фарш можна додати й інші овочі:
Все змішати, сформувати котлети, обкачати у сухарях і обсмажити до золотистої скоринки. Результат — соковиті, ніжні та легкі котлети, які смакуватимуть навіть тим, хто не любить овочі.
Ви коли-небудь ловили себе на думці, що розмовляєте самі з собою? Багато хто вважає це дивною або навіть тривожною звичкою. Але психологи переконані: у такій поведінці немає нічого дивного, більше того - вона може бути корисною, передають Патріоти Укра...
Чи знали ви, що навіть простий вибір може розкрити ваші приховані риси характеру? Психологи переконані: інструмент, який вам найбільше імпонує, здатен показати ваш психологічний портрет, передають Патріоти України. Скрипка — ви надзвичайно сумлінні. За...