
Хочете зробити свою ранкову каву не лише смачною, а й корисною для здоров’я? Гастроентеролог, випускник Гарварду доктор Саурабх Сеті розповів, що всього дрібка кориці може перетворити звичайну каву на справжній 2еліксир молодості", передають Патріоти України.
За словами лікаря, кориця — це природне джерело антиоксидантів, які борються зі шкідливими вільними радикалами, знижують рівень цукру в крові та захищають клітини організму від старіння.
«Лише дрібка кориці може допомогти знизити різке підвищення рівня цукру в крові та додати потужних антиоксидантів», — пояснює доктор Сеті. За словами фахівця, регулярне вживання кориці допомагає зменшити ризик серцевих хвороб, діабету, раку та навіть хвороби Альцгеймера.
Окрім кориці, лікар радить додавати до кави ще два інгредієнти:
Ці прості добавки, каже лікар, можуть значно покращити травлення, підняти настрій і продовжити молодість клітин. «Поліфеноли у шоколаді підвищують рівень добрих бактерій — лактобактерій і біфідобактерій, що зміцнюють імунітет», — додає він.
Ніацин (вітамін B3), відомий як вітамін для енергії та шкіри, дедалі частіше привертає увагу вчених як важлива підтримка для печінки. Нові дослідження показують: він може допомагати запобігати та сповільнювати розвиток жирової хвороби печінки - як у лю...
За даними Science in Poland, до 15 тисяч людей щороку помирають від захворювань печінки - часто через те, що патології розвиваються непомітно роками. Однак орган подає перші сигнали набагато раніше, зокрема вранці, передають Патріоти України. Фахівці п...