Один з найбільш простих способів почистити праску всього за 30 секунд

Якщо на підошві праски з'явився нагар, він запросто може зіпсувати улюблені речі, залишившись на них. Особливо якщо речі світлі, нерідко потім їх вже ніяк не врятувати, передають Патріоти України.

Тому від цього нагару потрібно якомога швидше позбавлятися! Але як зробити це швидко, просто і без спеціального засобу? Є один дуже простий і ефективний спосіб — таблетка для посудомийної машини.

Включаємо праску на максимальну температуру і чекаємо, поки вона нагріється. Якщо у вас включена автоматична подача пари, її необхідно відключити. Коли підошва праски розігрілася, беремо таблетку для посудомийної машини і, злегка натискаючи на неї, натираємо таблеткою підошву. Нагар дуже просто і швидко немов би стирається гумкою.

Потім протираємо підошву паперовою серветкою, будьте обережні, якщо праска все ще гаряча. Тепер залишилося тільки прибрати нагар в парових отворах за допомогою ватної палички, і ви отримаєте абсолютно чистеньку праску. А нижче ви можете подивитися відео про те, як почистити праску від нагару всього за 30 секунд.

Є секрет? Чому грошей не мають ті, хто боїться їх витрачати

вівторок, 19 березень 2024, 8:12

Ми часто відчуваємо незручність, коли говоримо про гроші: не важливо, чи просимо ми збільшення, чи торгуємося за знижку, даємо в борг або призначаємо ціну на свої послуги, передають Патріоти України. Коли грошей не вистачає, нам неприємно в цьому визна...

Забудете про неприємний запах! Як легко очистити пральну машину

вівторок, 19 березень 2024, 7:56

Багато українських господинь, які обізнані з тонкощами роботи пралок у різних режимах, іноді стикаються з тим, що з часом пральна машинка починає неприємно пахнути всередині, передають Патріоти України.передають Патріоти України. І цей сморід переходит...