В одних яєць жовтки яскраво-помаранчевого кольору, тоді як в інших - блідо-жовтого. Багато господинь упевнені, що насичений колір жовтка вказує на якість яєць. Але чи так це насправді, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.
Птахівнича промисловість у всьому світі використовує DSM YolkFan — шкалу з 16 кольорів яєчного жовтка. Важливо зазначити, що поживність яєць не залежить від кольору жовтка. Поживність яєць однакова незалежно від їхнього кольору.
Насправді інтенсивність кольору вказує на здоров'я птиці та якість корму, який їй давали. Найяскравіший, золотисто-помаранчевий колір жовтка виходить, коли курей годують кукурудзою яскравих відтінків, люцерною, паприкою та пелюстками настурції.
При цьому експерти зазначають, що колір жовтка не впливає на смак яєць. Але все ж фермерські яйця з жовтками будь-яких кольорів будуть смачнішими за промислові з помаранчевими жовтками. Крім того, колір жовтка не залежить від забарвлення шкаралупи. Багато хто вважає, що коричневі яйця мають більш насичений жовток, а білі — менш. Однак це хибна думка.
Цукровий діабет належить до групи цивілізаційних хвороб. Вони тісно пов’язані з розвитком людства, способом життя та харчуванням. Кількість людей, які страждають на діабет, постійно зростає, передають Патріоти України. За прогнозами, до 2050 року ця хв...
Влітку спека є не лише приємним атрибутом відпочинку, а й викликом для власників автомобілів. Одна з ключових проблем, про яку часто забувають, це те, що паливо під впливом високих температур змінює свій об’єм. Сучасні водії часто прагнуть заправити ба...