Огірки та томати дійсно зростатимуть як на дріжджах: Чим обробити грядки, щоб збирати врожай ящиками (відео)

Попри існування великої кількості різних підживлень, багато дачників та городників впевнені у тому, що отримувати величезні врожаї овочів, у тому числі огірків, перців та томатів можна практично без витрат і тяжких робіт на ділянці, передають Патріоти України.

І, можливо, у чомусь вони мають рацію, якщо згадати про існування народного засобу для підживлення дачних культур, після обробки якими врожай справді може «поперти» буквально «як на дріжджах».

Є різні способи приготування чудо-засобу, але простіше використовувати «традиційний» рецепт. Потрібно наповнити 10-літрове відро водою та додати до нього 2 краплі зеленки, 1 столову ложку сироватки (можна замінити старим молоком), 0,5 чайної ложки дріжджів.

Отриманий розчин слід добре перемішати, після чого залишити його на якийсь час, щоб він настоявся.

Після цього можна приступати до підживлення. Обприскувати огірки з пульверизатора по листу.

Досвідчені дачники, які не раз скористалися цим рецептом, запевняють, що всього через кілька днів після підживлення огіркових посадок, на рослинах можна виявити величезну кількість нових зав'язей та плодів.

Цікаво, що окрім овочів підгодовувати дріжджами можна навіть кімнатні квіти та інші культури.

Щоб досягти бажаного результату, проводити підживлення огірків таким чином слід раз на місяць.

Раніше «ФАКТИ» розповідали, як підгодувати огірки за допомогою бурштинової кислоти.

Все дуже просто! Як розігріти картопляне пюре, щоб зберегти смак страви

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:12

Досвідчені кухарі не рекомендують готувати картопляне пюре із запасом, оскільки наступного дня його практично неможливо подавати до столу. Смак страви стає зовсім не таким, як одразу ж після приготування. Якщо використовувати мікрохвильову піч, то це о...

Це справді працює! Експерти назвали овоч номер один, який регулює рівень цукру в крові

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:57

Можливо, ви вже неодноразово чули фразу обов’язково з'їжте всю броколі - і це зовсім не дивно. У цій дитячій пораді дійсно закладена частка правди, передають Патріоти України. Броколі відома своїми вражаючими перевагами для здоров’я. Вона не тільки ма...