Огородникам на замітку! Названо сорти помідорів, розсада з яких дасть щедрий урожай

Висівати помідори на розсаду можна вже у лютому, щоб у березні пересадити їх у теплицю, а на початку квітня сміливо можна буде садити помідори у відкритий ґрунт, передають Патріоти України.

Важливо не лише знати, як правильно висаджувати насіння, але й розбиратися у сортах томатів. Адже є помідори більш урожайні, а є сорти, які дають мало плодів, але при цьому вимагають ретельного догляду.

Досвідчені садівники розповіли, які сорти забезпечать високу врожайність помідорів. Адже для кожного городника важливо виростити максимальний урожай.

Щоб ваші кущі помідорів хилилися під вагою томатів, вибирайте сорт "Бичаче серце". Помідори цього сорту ростуть величезними, а за смаком солодкі та соковиті, якщо ви правильно за ними доглядатимете. З одного кущика помідорів цього сорту можна спокійно за сезон зняти близько 10 кілограмів плодів, а з 10-15 кущів – сотню помідорів за сезон.Сорт "Джина" дає плоди масою близько 200 грамів, помідори виростають із щільною шкіркою, відмінно підходять для консервації. Цей сорт також дуже родючий. Із 10 кущів можна отримати близько 40 кілограмів урожаю за сезон. На відміну від "Бичячого серця" томати "Джина" більш круглі та червоні.Ще одні помідори, розсаду яких можна садити вже зараз - це сорт Наміб. Цей ранній томат невеликого розміру має форму сливки та рожевий відтінок. Ці помідори мають досить товсту шкірку, їх зручно транспортувати. Початок плодоношення настає вже через 55-60 днів після висадки розсади у ґрунт.

Не робіть так! ТОП-2 продукти, які не можна додавати у фарш для котлет

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:13

Важко знайти господиню, яка ніколи не займалася виготовленням котлет. Справа в тому, що ця м’ясна страва є неймовірно апетитною та поживною. Її люблять гурмани різного віку. І все ж любителі поїсти далеко не завжди задоволені домашніми котлетами, перед...

От у чому секрет! Навіщо під час варіння бульйону досвідчені господині додають оцет

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:15

Зазвичай бульйон з’являється у нашому раціоні в основному для того, щоб покращити стан здоров’я, передають Патріоти України. Ця страва вважається неймовірно корисною. Тому бульйон часто входить у рекомендації дієтичного харчування, а також допомагає шв...