Око чи кит? Перше побачене на картинці розкаже, які ви насправді

Наша підсвідомість дивовижна, у ній знаходяться наші приховані бажання, моделі поведінки та дитячі травми. Психологічний тест у картинці задіє вашу підсвідомість і визначить тип вашої особистості передають Патріоти України.

Подивіться на зображення і визначте, який образ ви помітили першим.

Око

Ви уважна і терпляча людина. Ви можете похвалитися багатою уявою, завдяки чому вам доводиться завжди легко по життю. Ваші близькі завжди звертаються до вас за допомогою, адже ви ніколи не кинете в біді.

Кит

Ви вільна і незалежна людина. Ви завжди досягаєте своїх цілей, а труднощі вас тільки загартовують. В особистому житті і з близькими людьми ви буваєте грубими.

Точність здивує! Що про людину може сказати її підпис

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:08

Існує наука графологія, яка вивчає зв'язок між почерком людини і її особистісними якостями. Вчені визначили, що підпис може розповісти про особливості характеру і якості свого автора, передають Патріоти України. Розмір підпису:. Тип підпису:. Натиск:....

Це така смакота! Курячі котлети точно не будуть сухими - просто додайте це до м'яса для кращого смаку

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:50

Котлети з курки, зазвичай, виходять надто сухими. Все через те, що м'ясо нежирне і досить дієтичне. Але йому можна додати соковитості, якщо скористатись наступною технологією приготування, передають Патріоти України. Ідея приготування соковитих курячих...