Ситні і смачні оладки можна приготувати не тільки з кабачків, а й з баклажанів. Така страва вийде ситною і поживною. Подавати їх можна як на сніданок для всієї родини, так і на обід або вечерю в якості теплої закуски. Урізномнітність свій стіл вже сьогодні і порадуйте себе і близьких оладками з баклажанів, зазначають Патріоти України.
Інгредієнти:
Овочі добре промийте та висушіть. Баклажан очистіть від шкірки, почистіть цибулину. Натріть баклажан на крупній тертці, а цибулю - на дрібній. Додайте в тісто яйце. Змішайте інгредієнти до отримання однорідної маси.
Поступово додавайте борошно в тісто для оладок. За консистенцією тісто має нагадувати густу сметану. Посоліть і поперчіть тісто на смак. Розігрійте сковороду з маслом.
Викладіть на невеликі порції тіста і обсмажуйте оладки близько двох-трьох хвилин з обох сторін до золотистої скоринки. Готові оладки викладіть на паперовий рушник, щоб прибрати зайвий жир. Подавайте оладки до столу після того, як вони охолонуть, разом зі сметаною. Смачного!
Ось як швидко й надійно розпізнати зіпсовані консерви в магазині, передають Патріоти України. Огляд упаковки. Переконайтеся, що банка або скляна тарa не має здуття, вм’ятин із розривом лаку, протікання або слідів витікання. Здуття кришки чи днища свідч...
Після застосування нового парфуму відчуваєте не лише аромат, а й головний біль? Річ у тому, що парфуми та інші різкі запахи справді можуть провокувати неприємні симптоми та навіть напади мігрені, передають Патріоти України. У декого може бути підвищена...