Оладки з баклажанів на сімейний стіл: Покроковий рецепт теплої закуски, яка сподобається всім

Ситні і смачні оладки можна приготувати не тільки з кабачків, а й з баклажанів. Така страва вийде ситною і поживною. Подавати їх можна як на сніданок для всієї родини, так і на обід або вечерю в якості теплої закуски. Урізномнітність свій стіл вже сьогодні і порадуйте себе і близьких оладками з баклажанів, зазначають Патріоти України.

Оладки з баклажанів

Інгредієнти:

  • баклажан - 500 г,
  • цибуля - 200 г,
  • яйце - 1 шт,
  • борошно - 150 г,
  • сіль і перець - за смаком,
  • олія рослинна - для смаження.

Овочі добре промийте та висушіть. Баклажан очистіть від шкірки, почистіть цибулину. Натріть баклажан на крупній тертці, а цибулю - на дрібній. Додайте в тісто яйце. Змішайте інгредієнти до отримання однорідної маси.

Поступово додавайте борошно в тісто для оладок. За консистенцією тісто має нагадувати густу сметану. Посоліть і поперчіть тісто на смак. Розігрійте сковороду з маслом.

Викладіть на невеликі порції тіста і обсмажуйте оладки близько двох-трьох хвилин з обох сторін до золотистої скоринки. Готові оладки викладіть на паперовий рушник, щоб прибрати зайвий жир. Подавайте оладки до столу після того, як вони охолонуть, разом зі сметаною. Смачного!

Городникам на замітку! Обробіть картоплю цим розчином - ізабудете про колорадських жуків

вівторок, 16 квітень 2024, 18:44

Найкращі народні засоби для обробки картоплі від шкідників та хвороб: поради досвідчених городників, передають Патріоти України. Щоб шкідники трималися подалі від грядки з картоплею, її слід обробити перед висаджуванням цими засобами. Тоді влітку можна...

Треба лише кілька хвилин! Психологічний тест у картинці дасть відповідь на питання, яке вас найбільше хвилює

вівторок, 16 квітень 2024, 18:12

Цей психологічний тест допоможе розібратися у проблемах, які зараз вас хвилюють найбільше. Оберіть картинку, а вона дасть відповідь на усі питання, передають Патріоти України. Проблема насправді серйозніша, ніж здається на перший погляд. Можливо, рішен...