Ситні і смачні оладки можна приготувати не тільки з кабачків, а й з баклажанів. Така страва вийде ситною і поживною. Подавати їх можна як на сніданок для всієї родини, так і на обід або вечерю в якості теплої закуски. Урізномнітність свій стіл вже сьогодні і порадуйте себе і близьких оладками з баклажанів, зазначають Патріоти України.
Інгредієнти:
Овочі добре промийте та висушіть. Баклажан очистіть від шкірки, почистіть цибулину. Натріть баклажан на крупній тертці, а цибулю - на дрібній. Додайте в тісто яйце. Змішайте інгредієнти до отримання однорідної маси.
Поступово додавайте борошно в тісто для оладок. За консистенцією тісто має нагадувати густу сметану. Посоліть і поперчіть тісто на смак. Розігрійте сковороду з маслом.
Викладіть на невеликі порції тіста і обсмажуйте оладки близько двох-трьох хвилин з обох сторін до золотистої скоринки. Готові оладки викладіть на паперовий рушник, щоб прибрати зайвий жир. Подавайте оладки до столу після того, як вони охолонуть, разом зі сметаною. Смачного!
Щороку з’являються нові дієти, які обіцяють швидке схуднення та "чарівне" очищення організму. Багато з них здаються привабливими завдяки гучним результатам, але насправді можуть серйозно нашкодити здоров’ю, передають Патріоти України. Експерти наголошу...
Варикоз - це не лише косметична проблема, а й сигнал про порушення в роботі кровоносної системи. Окрім спадковості та способу життя, на стан вен впливає навіть те, що ми щодня п’ємо. Правильні напої допомагають зміцнити судини, покращити циркуляцію кро...