Здавалося б, що макарони це найпростіша у приготуванні страва. Але, виявляється, не все так просто. Більшість людей роблять одну поширену помилку і навіть не здогадуються про це, передають Патріоти України.
Український кулінар та Instagram-блогер Олександр Огороднік поділився зі своїми підписниками як зробити так, щоб макарони не злипалися під час варіння.
Насправді, все дуже просто. Особливих секретів немає. Потрібно довести воду у каструлі до кипіння, посолити, всипати туди сухі макарони. Варити їх і за дві хвилини до готовності дістаньте, злийте рідину і промийте страву під холодною водою. Так ви зупинете процес варіння і макарони не злипатимуться.
А як же ж правило про те, що потрібно лити у воду олію, щоб макарони не злипалися. Адже саме так готували наші мами і бабусі. За словами експерта, це все міт. Не слід йому довіряти, адже макарони навіть у воді з олією будуть злипатися, якщо їх не приготувати правильно.
Також не забувайте, що макарони, щоб вони не злипалися, потрібно помішувати протягом першої хвилини, коли ви опустили продукт в окріп. Коли макарони будуть готові і ви їх промиєте під холодною водою, вже можна додати олію чи вершкове масло, а потім ретельно перемішати. Звичайно, на цьому ж етапі додаються будь-які спеції чи приправи, які ви полюбляєте.
Вапняний наліт, як правило, з’являється на душових лійках через деякий час після початку їх використання. Чим довше він накопичується, тим його стає все важче видалити, передають Патріоти України. Через цю поширену проблему сантехніка у ванній кімнаті ...
Весна — це час пробудження садових рослин, і яблуні не є винятком. З приходом першого тепла дерева активізують свої процеси росту, а садівники починають працювати над підготовкою яблунь до нового сезону, передають Патріоти України. Одним із найважливіш...