Олію в воду додавати не треба! Як варити макарони, щоб вони не злипалися

Здавалося б, що макарони це найпростіша у приготуванні страва. Але, виявляється, не все так просто. Більшість людей роблять одну поширену помилку і навіть не здогадуються про це, передають Патріоти України.

Український кулінар та Instagram-блогер Олександр Огороднік поділився зі своїми підписниками як зробити так, щоб макарони не злипалися під час варіння.

Насправді, все дуже просто. Особливих секретів немає. Потрібно довести воду у каструлі до кипіння, посолити, всипати туди сухі макарони. Варити їх і за дві хвилини до готовності дістаньте, злийте рідину і промийте страву під холодною водою. Так ви зупинете процес варіння і макарони не злипатимуться.

А як же ж правило про те, що потрібно лити у воду олію, щоб макарони не злипалися. Адже саме так готували наші мами і бабусі. За словами експерта, це все міт. Не слід йому довіряти, адже макарони навіть у воді з олією будуть злипатися, якщо їх не приготувати правильно.

Також не забувайте, що макарони, щоб вони не злипалися, потрібно помішувати протягом першої хвилини, коли ви опустили продукт в окріп. Коли макарони будуть готові і ви їх промиєте під холодною водою, вже можна додати олію чи вершкове масло, а потім ретельно перемішати. Звичайно, на цьому ж етапі додаються будь-які спеції чи приправи, які ви полюбляєте.

Ефект вразить! Цей фрукт спалює зайвий жир на тілі краще, ніж будь-які тренування чи дієти

неділя, 6 жовтень 2024, 22:10

Дієтологи рекомендують їсти фрукти щодня і не вірити тим, хто говорить, що від них поправляються. Яблука – це фрукт номер один для схуднення, і ось чому, передають Патріоти України. Одне велике яблуко містить достатньо розчинної та нерозчинної кліткови...

Всього чотири правила! 54-річна жінка схудла на 70 кг за рік - і розкрила секрет

неділя, 6 жовтень 2024, 19:05

Як позбавитися зайвої ваги та схуднути, розказала жінка, з якої все життя знущалися через її зайві кілограми. Як британка втратила 70 кілограмів, передають Патріоти Україн з посиланням на Yahoo.life. 54-річна Дженніфер з Англії важила 180 кілограмів та...