Олів’є стане в рази кориснішим і смачнішим! Що додати в салат замість майонезу

Напевно, класичний олів’є готується майже у кожному домі. І хоча рецептів його існує багато, проте класичний варіант включає докторську ковбасу, квашені огірки, консервований горошок, відварені овочі. Всі ці інгредієнти перемішуються та заправляються майонезом, передають Патріоти України.

Багато кулінарів упевнені, що саме майонез – єдиний варіант заправки для салату. Проте всупереч поширеній думці це далеко не найкращий вибір. Найкраще використовувати для страви іншу заправку, і тоді салат стане смачнішим та кориснішим. Разом з Рixelinfm розповімо, чим можна заправити улюблене олів’є.

Яку заправку можна використовувати для заправки олів’є

Ідеальна альтернатива майонезу – сметана. Цей кисломолочний продукт менш калорійний, корисніший і з консистенцією, яка найбільше підходить для заправки салату. Крім того, у сметани цікавіший вершковий смак, що добре поєднується зі смаком м’яса, яєць і овочів.

Але багато кулінарів скаржаться на те, що сметана не відрізняється особливою пікантністю. На їхню думку, цьому продукту не вистачає гіркувато-гострого смаку, який властивий саме майонезу. Але цю проблему вирішити досить легко. Додайте трохи гірчиці та тертого жовтка вареного яйця – і салат заграє пікантним смаком.

А ви це знали? Чи справді банани допомагають схуднути

субота, 27 липень 2024, 13:15

Незалежно від того, чи це теплий шматочок бананового хліба, корисний смузі чи просто перекус перед тренуванням, банани можуть стати смачним і поживним доповненням до вашого раціону. Вони багаті на важливі речовини, такі як харчові волокна, вітаміни B6 ...

Лише спробуйте! Такі котлети ви ще не готували - з риби, рису та моркви

субота, 27 липень 2024, 12:12

Звичайні рибні котлети всі добре знають. І те що їх можна подати з рисом на гарнір теж. А от рецепт приготування, де все це разом поєднано, знають не всі. Пропонуємо спробувати приготувати рибні котлети з рисом та морквою, бо котлети виходять ніжні та ...