
Напевно, класичний олів’є готується майже у кожному домі. І хоча рецептів його існує багато, проте класичний варіант включає докторську ковбасу, квашені огірки, консервований горошок, відварені овочі. Всі ці інгредієнти перемішуються та заправляються майонезом, передають Патріоти України.
Багато кулінарів упевнені, що саме майонез – єдиний варіант заправки для салату. Проте всупереч поширеній думці це далеко не найкращий вибір. Найкраще використовувати для страви іншу заправку, і тоді салат стане смачнішим та кориснішим. Разом з Рixelinfm розповімо, чим можна заправити улюблене олів’є.
Ідеальна альтернатива майонезу – сметана. Цей кисломолочний продукт менш калорійний, корисніший і з консистенцією, яка найбільше підходить для заправки салату. Крім того, у сметани цікавіший вершковий смак, що добре поєднується зі смаком м’яса, яєць і овочів.
Але багато кулінарів скаржаться на те, що сметана не відрізняється особливою пікантністю. На їхню думку, цьому продукту не вистачає гіркувато-гострого смаку, який властивий саме майонезу. Але цю проблему вирішити досить легко. Додайте трохи гірчиці та тертого жовтка вареного яйця – і салат заграє пікантним смаком.
Часом ми відчуваємо втому навіть після повноцінного відпочинку. Причина може бути у звичках, які щодня "висмоктують2 вашу енергію. Експерти радять звернути увагу на такі моменти, передають Патріоти України. Нескінченне прокручування стрічки та порівнян...
Сир вважається одним із найпопулярніших продуктів у щоденному раціоні, однак не кожен із них справді натуральний. У гонитві за низькою ціною або тривалим терміном зберігання виробники часто додають замінники, що роблять продукт штучним за складом і сма...