Напевно, класичний олів’є готується майже у кожному домі. І хоча рецептів його існує багато, проте класичний варіант включає докторську ковбасу, квашені огірки, консервований горошок, відварені овочі. Всі ці інгредієнти перемішуються та заправляються майонезом, передають Патріоти України.
Багато кулінарів упевнені, що саме майонез – єдиний варіант заправки для салату. Проте всупереч поширеній думці це далеко не найкращий вибір. Найкраще використовувати для страви іншу заправку, і тоді салат стане смачнішим та кориснішим. Разом з Рixelinfm розповімо, чим можна заправити улюблене олів’є.
Ідеальна альтернатива майонезу – сметана. Цей кисломолочний продукт менш калорійний, корисніший і з консистенцією, яка найбільше підходить для заправки салату. Крім того, у сметани цікавіший вершковий смак, що добре поєднується зі смаком м’яса, яєць і овочів.
Але багато кулінарів скаржаться на те, що сметана не відрізняється особливою пікантністю. На їхню думку, цьому продукту не вистачає гіркувато-гострого смаку, який властивий саме майонезу. Але цю проблему вирішити досить легко. Додайте трохи гірчиці та тертого жовтка вареного яйця – і салат заграє пікантним смаком.
Перекази з картки на картку в Україні давно стали звичними для мільйонів громадян. Люди щодня надсилають гроші родичам, друзям або оплачують послуги. Але не всі знають, які суми можна переказувати без ризику отримати штраф від податкової або платити по...
Набряки ніг влітку — часта проблема, особливо у спеку, коли судини розширюються, а рідина затримується в тканинах. Ось дієві поради, як полегшити або запобігти цьому, передають Патріоти України. Норма: 1,5–2 л чистої води на день (без врахування чаю, к...