Як тільки не готують яєчні і омлети! Але цей рецепт перевершив всі очікування. Пишний, повітряний, яскравий і взагалі дуже цікавий. Тож не дивно, що батьківщиною цього рецепта є вишукана Франція, зазначають Патріоти України.
Спосіб приготування дуже простий. Саме трудомістке - це розділити яйця на білки і жовтки. Обов'язково простежте, щоб в миску до білків не потрапило навіть мала кількість жовтків. Також пам'ятайте, що посуд повиннен бути чистим і сухим, щоб білки добре збили.
Що потрібно:
4 курячих яйця;
1 ч.л. вершкового масла;
дрібка солі.
Приготування:
Яйця поділяємо на білки і жовтки.
Жовтки трохи солимо і перемішуємо виделкою. Сильно збивати не обов'язково.
До білків теж додаємо дрібку солі і збиваємо міксером до стійких піків.
Сковороду ставимо на вогонь, розігріваємо і змащуємо вершковим маслом. Виливаємо жовтки.
Відразу ж зверху розподіляємо рівним шаром збиті білки. Накриваємо кришкою і готуємо при слабкому нагріванні 5-7 хвилин, поки омлет «схопиться».
Традиційно цей омлет подають так: спочатку розрізаємо навпіл ...
А потім кладемо одну половинку омлету на іншу - білок до білка. Готово!
Ми часто зосереджуємося на своїх сильних сторонах, забуваючи про слабкі риси характеру, над якими варто працювати. Деякі шаблони поведінки можуть шкодити вам. Пройдіть наш психологічний тест, щоб дізнатися, в чому ваша ахіллесова п’ята, передають Патрі...
Піна для гоління - це більше, ніж просто засіб для догляду за шкірою! Популярна тіктокерка під ніком @paullaaak поділилася лайфхаком, який підірвав соцмережі. За її словами, звичайна піна чудово справляється... зі складними плямами на меблях, дзеркалам...