Омлет "Матінки Пуляр" - елементарний рецепт всього з 3-х інгредієнтів, а результат приголомшливий!

Як тільки не готують яєчні і омлети! Але цей рецепт перевершив всі очікування. Пишний, повітряний, яскравий і взагалі дуже цікавий. Тож не дивно, що батьківщиною цього рецепта є вишукана Франція, зазначають Патріоти України.

Спосіб приготування дуже простий. Саме трудомістке - це розділити яйця на білки і жовтки. Обов'язково простежте, щоб в миску до білків не потрапило навіть мала кількість жовтків. Також пам'ятайте, що посуд повиннен бути чистим і сухим, щоб білки добре збили.

Що потрібно:

4 курячих яйця;

1 ч.л. вершкового масла;

дрібка солі.

Приготування:

Яйця поділяємо на білки і жовтки.

Жовтки трохи солимо і перемішуємо виделкою. Сильно збивати не обов'язково.

До білків теж додаємо дрібку солі і збиваємо міксером до стійких піків.

Сковороду ставимо на вогонь, розігріваємо і змащуємо вершковим маслом. Виливаємо жовтки.

Відразу ж зверху розподіляємо рівним шаром збиті білки. Накриваємо кришкою і готуємо при слабкому нагріванні 5-7 хвилин, поки омлет «схопиться».

Традиційно цей омлет подають так: спочатку розрізаємо навпіл ...

А потім кладемо одну половинку омлету на іншу - білок до білка. Готово!

Це може здивувати! Чому старі рушники краще вбирають вологу, ніж нові

понеділок, 19 травень 2025, 16:44

Старі рушники справді поглинають вологу краще, ніж нові – і це не відчуття, а науковий факт. Вони позбавляються заводських покриттів, їхні волокна розпушуються, і з часом тканина "працює" так, як і має, передають Патріоти України. Проте важливо не допу...

Бережіться! Лікар назвав п’ять основних симптомів раку, з якими багато хто не піде на обстеження

понеділок, 19 травень 2025, 16:24

Лікар Національної служби охорони здоров’я Великої Британії (NHS) Сурадж Кукадія розкрив п’ять ключових ознак раку і порадив звернутися до терапевта загальної практики негайно, якщо у вас є будь-які з цих симптомів, передають Патріоти України. За слова...