Омлет під хрумкою сирною скоринкою - рецепт апетитного сніданку чи перекусу нашвидкуруч

Омлет - це смачна, поживна та корисна для здоров'я страва з яєць, яку найчастіше подають до сніданку або як перекус протягом дня. Спробуйте приготувати класичний омлет, але під рум'яною скоринкою сирою, при бажанні урізноманітнити страву можна додаванням подрібненої зелені, овочів або відвареного м'яса, передають Патріоти України.

Омлет із хрумкою сирною скоринкою

Інгредієнти:

  • 2 курячі яйця
  • 3 ст. л. молока
  • 150 г будь-якого сиру твердих сортів
  • 3 гілочки свіжої зелені (не обов'язково)
  • 1 ст. л. соняшникової олії
  • Сіль та мелений чорний перець за смаком

Спосіб приготування:

Яйця розбийте в миску, злегка збийте вінчиком до однорідності. Влийте до яєць молоко, додайте сіль та перець, знову збийте. Сир натріть на дрібній тертці в окрему ємність.

Змастіть холодну сковороду олією, рівномірно розподіліть по дну тертий сир. Після цього поставте сковорідку на маленький вогонь. Коли сир почне плавитися, акуратно вилийте зверху яєчно-молочну суміш.

Накрийте кришкою і готуйте на мінімальному вогні, поки маса не посвітлішає. На це піде близько 10 хвилин. Перед подачею посипте омлет із сирною скоринкою рубаною зеленню. Смачного!

Цей тест розкриє правду! Хто ви - лідер думок чи турботлива особистість

субота, 27 квітень 2024, 6:13

Ця нова оптична ілюзія розкаже усе про вашу особистість. Загадкову ілюзію виклав фотограф Чарльз Меріот. Особливість її полягає в тому, що кожен бачить щось інше, передають Патріоти України. Те, на що ви звернете увагу найшвидше, коли подивитесь на зо...

Наскільки добре Ви знаєте ПДР? Автошкола запропонувала завдання, правильне рішення знайшла лише третина водіїв

субота, 27 квітень 2024, 5:40

Задача на тему початок руху та зміна його напрямку. За якою траєкторією дозволяється розвернутися водієві зеленого автомобіля в зображеній на малюнку ситуації? . Завдання запропонував канал "Школа авто". Перед зеленим автомобілем два перехрещення прої...