Омлет - це смачна, поживна та корисна для здоров'я страва з яєць, яку найчастіше подають до сніданку або як перекус протягом дня. Спробуйте приготувати класичний омлет, але під рум'яною скоринкою сирою, при бажанні урізноманітнити страву можна додаванням подрібненої зелені, овочів або відвареного м'яса, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Яйця розбийте в миску, злегка збийте вінчиком до однорідності. Влийте до яєць молоко, додайте сіль та перець, знову збийте. Сир натріть на дрібній тертці в окрему ємність.
Змастіть холодну сковороду олією, рівномірно розподіліть по дну тертий сир. Після цього поставте сковорідку на маленький вогонь. Коли сир почне плавитися, акуратно вилийте зверху яєчно-молочну суміш.
Накрийте кришкою і готуйте на мінімальному вогні, поки маса не посвітлішає. На це піде близько 10 хвилин. Перед подачею посипте омлет із сирною скоринкою рубаною зеленню. Смачного!
Багато водіїв і пасажирів навіть не замислюються над тим, яке місце в машині може виявитися найнебезпечнішим під час аварії. Однак дослідження показують, що розташування в салоні має вирішальне значення для виживання у разі ДТП. Про це пише «SUV News»,...
6 квітня за новим стилем (19 квітня за старим) - день пам'яті святого Євтихія, архієпископа Константинопольського. За юліанським календарем - день пам'яті преподобного Захарії Печерського, постника, нагадують Патріоти України. ***. Євтихій жив у VI сто...