
У моменти, коли потрібно швидко і дуже смачно нагодувати велику компанію або сім'ю, виручить рецепт омлету по-гавайськи. Страва виходить соковитою і екзотичною на смак, а готується в лічені хвилини, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Шинку і ананаси поріжте невеликими кубиками, сир натріть на дрібній тертці. Розбийте в глибоку миску яйця, влийте молоко і збийте до однорідності за допомогою віночка або звичайної виделки.
Змастіть вершковим маслом сковороду, поставте на плиту і добре розігрійте. Яєчну суміш вилийте і розрівняйте по дну сковороди лопаткою. Коли омлет схопиться, розподіліть по поверхні яєчної коржі шинку, кубики ананаса і полийте сметаною. Зверху посипте тертим сиром.
Накрийте сковороду кришкою і дочекайтеся, поки сир розплавиться. Перекладіть омлет по-гавайски на велике блюдо, наріжте порційно і відразу подавайте до столу. Смачного!
Страви з картоплі дуже популярні в українців. У багатьох салатах часто використовують картоплю, зварену "в мундирах", передають Патріоти України. Відомо, що така картопля корисніша за очищену. Але не у всіх виходить його зварити так, щоб шкірка не тріс...
Заморожені фрукти такі ж поживні, а іноді навіть більш, ніж свіжі, оскільки їх збирають у пікову стиглість і швидко заморожують, щоб зберегти поживні речовини. Вони є розумним вибором, що зменшує кількість відходів, завдяки їхньому тривалішому терміну ...