
У моменти, коли потрібно швидко і дуже смачно нагодувати велику компанію або сім'ю, виручить рецепт омлету по-гавайськи. Страва виходить соковитою і екзотичною на смак, а готується в лічені хвилини, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Шинку і ананаси поріжте невеликими кубиками, сир натріть на дрібній тертці. Розбийте в глибоку миску яйця, влийте молоко і збийте до однорідності за допомогою віночка або звичайної виделки.
Змастіть вершковим маслом сковороду, поставте на плиту і добре розігрійте. Яєчну суміш вилийте і розрівняйте по дну сковороди лопаткою. Коли омлет схопиться, розподіліть по поверхні яєчної коржі шинку, кубики ананаса і полийте сметаною. Зверху посипте тертим сиром.
Накрийте сковороду кришкою і дочекайтеся, поки сир розплавиться. Перекладіть омлет по-гавайски на велике блюдо, наріжте порційно і відразу подавайте до столу. Смачного!
Домашня квашена капуста завжди має попит, але отримати ідеальний результат вдається не всім. Тривале зберігання залежить не лише від рецепту, а й від правильного вибору сорту, температури та кількості солі. Навіть невеликі помилки можуть призвести до н...
Православне свято 15 грудня за новим календарем (28 грудня за старим) - день пам'яті святителя Стефана, сповідника і архієпископа Сурозького, і Собор кримських святих. У народі - Стефанів день. За юліанським календарем - день пам'яті святого Авакума, о...