
Омлет готують в кожній країні, і в Мексиці в блюдо звикли додавати багато спецій і авокадо. Таке блюдо виходить дуже ситним і пікантним, а подавати його можна не тільки на сніданок, а й обід або вечерю. Якщо вам набрид звичайний омлет, спробуйте урізноманітнити своє меню і приготувати омлет по-мексиканськи, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Збийте в мисці яйця, додавши трохи води і спецій. М'якоть авокадо покладіть в чашу блендера. Туди ж додайте сік лайма, стебла коріандру, йогурт і трохи рослинної олії. Перемішайте все до однорідної маси.
Цибулю і моркву потрібно натерти на тертці, капусту тонко нашаткувати, дрібно нарізаний гострий перець подрібнити і скласти все в окрему тарілку. Додайте листя коріандру, залишивши трохи для прикраси. Яєчну заправку змішуємо з авокадо, солимо і перчимо до смаку.
Розігріваємо велику сковороду з оливковою олією на середньому вогні, виливаємо на неї яєчну суміш, зверху посипавши тертим сиром. Смажимо омлет з одного боку близько 20 хвилин. Потім викладаємо його на тарілку, зверху кладемо начинку з овочів з авокадо і загортає краї омлету рулетом. При подачі омлет по-мексиканськи можна прикрасити листям коріандру і часточкою лимона.
Багато користувачів працюють із ноутбуком, не від’єднуючи його від мережі цілими днями. Але чи справді це безпечно для акумулятора і чи не зменшує такий режим його ресурс - розповідаємо на "Ми-Україна", передають Патріоти України. Видання BGR зазначає,...
Згідно з внутрішньою статистикою Алло, у 2025 році частка бездротових гарнітур у загальному обсязі продажів ігрових навушників уперше перевищила 60%, що підтверджує глобальний тренд на відмову від дротів. Водночас середній чек зріс на 25%, оскільки гей...