Омлет готують в кожній країні, і в Мексиці в блюдо звикли додавати багато спецій і авокадо. Таке блюдо виходить дуже ситним і пікантним, а подавати його можна не тільки на сніданок, а й обід або вечерю. Якщо вам набрид звичайний омлет, спробуйте урізноманітнити своє меню і приготувати омлет по-мексиканськи, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Збийте в мисці яйця, додавши трохи води і спецій. М'якоть авокадо покладіть в чашу блендера. Туди ж додайте сік лайма, стебла коріандру, йогурт і трохи рослинної олії. Перемішайте все до однорідної маси.
Цибулю і моркву потрібно натерти на тертці, капусту тонко нашаткувати, дрібно нарізаний гострий перець подрібнити і скласти все в окрему тарілку. Додайте листя коріандру, залишивши трохи для прикраси. Яєчну заправку змішуємо з авокадо, солимо і перчимо до смаку.
Розігріваємо велику сковороду з оливковою олією на середньому вогні, виливаємо на неї яєчну суміш, зверху посипавши тертим сиром. Смажимо омлет з одного боку близько 20 хвилин. Потім викладаємо його на тарілку, зверху кладемо начинку з овочів з авокадо і загортає краї омлету рулетом. При подачі омлет по-мексиканськи можна прикрасити листям коріандру і часточкою лимона.
На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...
Лікар попередив, що поширеною нічною звичкою може бути старіння шкіри під час сну. За його словами, ця рутина не тільки спричиняє розвиток зморшок, але й може призвести до асиметрії обличчя. Про що саме йде мова, передають Патріоти України з посиланням...