Омлет вийде пористий, наче швейцарський сир. Готуємо в духовці

Пористий, ніби швейцарський сир омлет не вийде на звичайній сковороді. Готувати ми його будемо в духовці, такого ситного сніданку вистачить як мінімум до обіду, передають Патріоти України.

Інгредієнти для омлету прості, все дається на порцію для чотирьох чоловік. На 250 мілілітрів молока беремо 5 яєць, трохи вершкового масла (тільки для змащування форми) і сіль.

Всі яйця відразу розбиваємо в глибоку миску, перемішуємо без зайвого збовтування. Додаємо молоко, знову перемішуємо. Форму для запікання змащуємо вершковим маслом.

Виливаємо в неї яєчно-молочну суміш і ставимо в розігріту до 180 градусів духовку на 35 хвилин. За бажанням можна додати нарізану буженину та овочі. Спробуйте подати пишний омлет з білим хлібом і маслом. Смачного!

Ветеринар попереджає: Один поширений продукт може скоротити життя вашої собаки

неділя, 3 серпень 2025, 19:08

Один звичайний продукт харчування може призвести до серйозних проблем зі здоров’ям у вашої собаки, передають Патріоти України. Ветеринар виявив, що один поширений корм може спричинити проблеми зі здоров’ям у вашої собаки в майбутньому. Незважаючи на те...

Цей напій не містить кофеїну, але заряджає енергією краще за каву!

неділя, 3 серпень 2025, 18:45

У світі здорового харчування з’явився новий фаворит - ройбуш. Його все частіше називають "африканським еліксиром довголіття", і не даремно. Цей ароматний, янтарний настій не лише смачний, а й напрочуд корисний. Чим ройбуш кращий за каву і чорний чай? Р...