Омлет вийде пористий, наче швейцарський сир. Готуємо в духовці

Пористий, ніби швейцарський сир омлет не вийде на звичайній сковороді. Готувати ми його будемо в духовці, такого ситного сніданку вистачить як мінімум до обіду, передають Патріоти України.

Інгредієнти для омлету прості, все дається на порцію для чотирьох чоловік. На 250 мілілітрів молока беремо 5 яєць, трохи вершкового масла (тільки для змащування форми) і сіль.

Всі яйця відразу розбиваємо в глибоку миску, перемішуємо без зайвого збовтування. Додаємо молоко, знову перемішуємо. Форму для запікання змащуємо вершковим маслом.

Виливаємо в неї яєчно-молочну суміш і ставимо в розігріту до 180 градусів духовку на 35 хвилин. За бажанням можна додати нарізану буженину та овочі. Спробуйте подати пишний омлет з білим хлібом і маслом. Смачного!

Це може здивувати! Учені виявили натуральну альтернативу популярним препаратам для схуднення

п’ятниця, 21 листопад 2025, 7:44

Вчені, ймовірно, знайшли спосіб природного регулювання рівня цукру в крові та потягу до солодкого аналогічно тому, як це робить Ozempiс. Виявилося, що у мишей і людей ключем до розгадки цього природного процесу є кишковий мікроб і його метаболіти - спо...

Ці шість дій крадуть ваш інтелект щодня - і ви навіть не здогадуєтесь

п’ятниця, 21 листопад 2025, 7:15

Ми часто говоримо про те, що допомагає мозку працювати краще - правильне харчування, сон, тренування пам’яті. Але не менш важливо знати й про протилежне: є звички, які повільно, але невпинно погіршують інтелект, концентрацію та здатність мислити ясно, ...