Пористий, ніби швейцарський сир омлет не вийде на звичайній сковороді. Готувати ми його будемо в духовці, такого ситного сніданку вистачить як мінімум до обіду, передають Патріоти України.
Інгредієнти для омлету прості, все дається на порцію для чотирьох чоловік. На 250 мілілітрів молока беремо 5 яєць, трохи вершкового масла (тільки для змащування форми) і сіль.
Всі яйця відразу розбиваємо в глибоку миску, перемішуємо без зайвого збовтування. Додаємо молоко, знову перемішуємо. Форму для запікання змащуємо вершковим маслом.
Виливаємо в неї яєчно-молочну суміш і ставимо в розігріту до 180 градусів духовку на 35 хвилин. За бажанням можна додати нарізану буженину та овочі. Спробуйте подати пишний омлет з білим хлібом і маслом. Смачного!
Успішне вирощування овочів на городі залежить не лише від догляду, але й від правильного розташування культур. Виявляється, деякі рослини можуть "не дружити" між собою, негативно впливаючи одна на одну, передають Патріоти України. Це явище відоме у нау...
Капустянка або вовчок, медведка чи ведмедка, як її ще по-різному називають городники, вважається однією з найбільш підступних і небезпечних шкідників на городі. Вона нищить усе на своєму шляху: коріння овочів, саджанці, цибулини квітів. Найгірше те, що...