Пористий, ніби швейцарський сир омлет не вийде на звичайній сковороді. Готувати ми його будемо в духовці, такого ситного сніданку вистачить як мінімум до обіду, передають Патріоти України.
Інгредієнти для омлету прості, все дається на порцію для чотирьох чоловік. На 250 мілілітрів молока беремо 5 яєць, трохи вершкового масла (тільки для змащування форми) і сіль.
Всі яйця відразу розбиваємо в глибоку миску, перемішуємо без зайвого збовтування. Додаємо молоко, знову перемішуємо. Форму для запікання змащуємо вершковим маслом.
Виливаємо в неї яєчно-молочну суміш і ставимо в розігріту до 180 градусів духовку на 35 хвилин. За бажанням можна додати нарізану буженину та овочі. Спробуйте подати пишний омлет з білим хлібом і маслом. Смачного!
Нашу долоню перетинають всілякі лінії. Одні видно чіткіше, інші ледве помітні. Лінія серця на руці на їх фоні помітно виділяється. Вона відповідає за емоційну складову людського життя, передають Патріоти України. По ній можна визначити характер і житт...
Основною причиною появи цвілі є надмірна вологість, тож важливо правильно сушити одяг та рушники після прання. Пліснява розростається на різних поверхнях і матеріалах, включаючи бавовну, тому рушники можуть стати справжнім розсадником грибкових спор, п...