Омолоджує і виглядає фантастично! Різнорівневий боб - найкраща стрижка для красивого об’єму волосся (фото)

Якщо ви хочете змінити своє життя - поміняйте зачіску. Нова стрижка допоможе вам не тільки змінитися зовні, але змінити своє сприйняття навколишнього світу, а також кардинально поміняти ставлення оточуючих. Боб - стрижка, яка як ніяка інша підійде для зміни образу. Таку зачіску може дозволити собі жінка будь-якого віку, передають Патріоти України.

Сучасні стилісти постійно вдосконалюють цю зачіску. У новому сезоні пропонуються різноманітні образи і моделі бобу. У нашій підбірці ми розглянемо кілька образів цієї модної зачіски і запропонуємо найбільш трендові моделі у 2020 році.

Чому ж багато жінок віддають перевагу саме даній стрижці?

По-перше, вона універсальна. Стрижка чудово виглядає на прямому і на кучерявому волоссі, підходить жінкам різних типів: і романтичним дівчатам, і діловим жінкам, і світським левицям. Універсальність стрижки пояснюється тим, що боб має безліч варіантів, часто зовсім не схожих один на одного.

По-друге, вона практична. На відміну від багатьох інших стрижок, традиційний боб не вимагає зусиль з укладання і догляду і зберігає форму протягом тривалого часу.

По-третє, стрижка боб – виглядає досить природньо. Ми рідко усвідомлюємо, що успіх нашого спілкування з іншими людьми безпосередньо залежить від враження, яке ми справляємо. Чим менше деталей в нашому образі викликає роздратування співрозмовника, тим ефективніше і успішніше буде спілкування.

Боб з видовженими бічними пасмами, безумовно, є одним з найцікавіших і стильних сучасних варіантів стрижки. Укладання подібної стрижки може бути різною, залежно від вашого настрою і ситуації. Наприклад, можна гладко витягнути волосся, а можна укласти волосся з ефектом легкої недбалості, щоб надати зачісці ультрамодний акцент.

Якщо ви шукали гарну і непідвладну часу стрижку, то ви потрапили на потрібну статтю! Вам потрібно спробувати одну зі стрижок боб. Боб залишається найпопулярнішою стрижкою з року в рік, лише трохи змінюється кожен сезон, вносячи нотки модних трендів.

А вам подобається така стрижка?

Психологічний тест! Оберіть соус і дізнайтеся, яких стосунків вам варто уникати

четвер, 25 квітень 2024, 18:15

Як відомо, ідеальних людей не існує і всім нам доводиться миритися з поганими сторонами своєї другої половинки. Однак для кожної людини існує недолік, який вона не зможе прийняти у свого партнера. Психологічний тест у картинці визначить, яка негативна ...

Це справді працює! Як відмити чайник від накипу без хімії - універсальні способи

четвер, 25 квітень 2024, 17:44

Якщо кип'ятити у чайнику нефільтровану проточну воду, з часом, на посуді починає з'являтися накип. Звичайним миючим засобом його відмити майже нереально. Але можна скористатись, одним з наступних методів, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz р...