
Шеф-кухар Андрій Величко поділився у Facebook простим рецептом курячих котлет, передають Патріоти України.
Інгредієнти:Приготування:
- 2 грудки домашньої курки
- 2 ніжки домашньої курки
- 400 г ріпчастої цибулі
- 50 г вершкового масла
- 50 г рослинного масла
- 5 яєць
- панірувальні сухарі
- сіль, перець за смаком
- Підбирається домашня курка «бройлерної» породи вагою близько 1200 г
- Ріпчаста цибуля нарізається середнім кубиком і обсмажується на суміші вершкового та рослинного масел до золотистого кольору.
- З п'яти яєць одне знадобиться цілком, а з інших чотирьох — лише жовтки. М'ясо слід пропустити через м'ясорубку разом з обсмаженою цибулею (не забути разом з цибулею відправити до фаршу й масло, на якому він обсмажувався).
- У фарш додаються одне яйце та чотири жовтка. Соляться, перчаться та ретельно вимішуються ложкою. Потім на 20 хвилин фарш поміщається в холодильник або морозилку.
- Формуються котлети та обвалюються в панірувальних сухарях. Смажити на сковороді на суміші вершкового і рослинного масла по 3−4 хвилини з кожного боку, до золотистого кольору.
За таким рецептом можна приготувати котлети й з іншого білого м'яса — наприклад, з індички або кролика.
Деякі проблеми з автомобілем діагностуються дуже легко, наприклад, перегоріла лампочка. Просто увімкніть світло, обійдіть машину і подивіться, що не працює. Однак деякі несправності можуть виявитися справжнім кошмаром для діагностики, і "паразитні" роз...
Тести, що засновані на оптичних ілюзіях мають популярність, оскільки вони позиціюються як простий та захопливий спосіб дізнатися більше про справжню природу людини лише за кілька секунд. Ці завдання, засновані на складних візуальних образах, використов...