OPPO: На що здатні смартфони середнього цінового сегмента

Бренд OPPO анонсував вихід на ринок України свіжого смартфона https://comfy.ua/smartfon/ середнього цінового сегмента - моделі A98. Працює новинка на основі чипа Qualcomm Snapdragon 695, а яскравість екрана під сонячними променями становить 680 ніт. Китайська компанія пропонує функціональні гаджети за невисокою вартістю. Розглянемо, на що здатні мобільні пристрої середнього цінового сегмента.

Камери: чи можливі якісні знімки

Недорогі телефони можуть бути не менш технологічними, ніж флагмани. Серед асортименту компанії OPPO представлені моделі середнього цінового класу з такими можливостями камер:

  1. штучний інтелект. Об'єктиви налаштовуються автоматично залежно від зовнішнього освітлення та інших факторів.
  2. Різні ефекти. Бренд пропонує моделі з кількома режимами зйомки, наприклад, портретним або нічним. Крім цього, в деяких пристроях доступні ефект боке і AI-б'ютифікація.
  3. Підтримка HDR. Завдяки цьому легко створювати яскраві та чіткі фотографії, відео в нічний час доби та при поганому освітленні.

Деякі недорогі моделі обладнуються макрокамерами. Вони дають змогу знімати об'єкти крупним планом з відстані близько 4-5 сантиметрів.

Дисплеї: все для комфортного дозвілля

Смартфони середнього цінового класу обладнуються непоганими екранами. Бренд OPPO ставить акцент на безпеці користувача, тому дисплеї оснащуються технологіями захисту від синього випромінювання. Серед асортименту компанії представлені моделі з AMOLED, LCD-екранами. Ці матриці забезпечують високі показники яскравості та контрастності зображення.

У плані діагоналі запропоновано пристрої на 6-7 дюймів. Ці габарити вважаються стандартними, корпуси зручно тримати в руці, смартфони практичні в повсякденній експлуатації. Зазвичай частота оновлення дисплеїв у телефонах цієї категорії не перевищує 90 Гц, але цього достатньо для комфортного перегляду фільмів, геймінгу.

Процесори та акумулятори: на що здатні середньоцінові OPPO

Здебільшого пристрої працюють на 8-ядерних чипах виробництва Mediatek або Qualcomm Snapdragon. Продуктивність процесорів покриває вимоги базового ПЗ, ігор, інших програм. Бренд доповнює потужні чіпсети акумуляторами з такими можливостями:

  • ємність понад 4000 мАг;
  • підтримка швидкої зарядки;
  • у деяких моделях є можливість реверсивного.

Акумулятори з такою ємністю забезпечують високу автономність. Заряду вистачає мінімум на день активного використання. Реверсивність означає, що можна перетворити телефон на портативну батарею і живити інші гаджети, наприклад, навушники. Швидка зарядка дає змогу швидко поповнити енергію.

Особливості та комунікації

Компанія пропонує недорогі смартфони із захищеним корпусом і можливістю розширення пам'яті. Перша особливість - пристрій не боїться бризок, його легко використовувати навіть під час дощу. Друга "фішка" - якщо юзеру мало вбудованого сховища, можна додати ГБ за допомогою накопичувача.

Крім цього, мобільні гаджети середньої цінової категорії обладнуються NFC для безконтактної оплати, Wi-Fi, Bluetooth та іншими базовими комунікаціями. Шанувальники подорожей оцінять широкий вибір систем навігації. Телефони OPPO - це про технологічність за розумну вартість. Користувачам запропоновано стильний дизайн і круті можливості. Якщо хочете ознайомитися з топовими моделями цього виробника, зазирніть у каталог Comfy.ua.

А ви це знали? Чому ковбасу потрібно різати під кутом

субота, 1 червень 2024, 21:15

Можна почути думку, що немає жодної різниці, яким чином нарізати ковбасу. Вона від цього не стане смачнішою чи кращою. Проте в кулінарних традиціях ковбасні вироби нарізають під кутом. І цьому є пояснення. Почнімо з основного. Нарізана під кутом ковбас...

А ви це знали? Шеф-кухарі розповіли, в яких випадках каші не треба накривати кришкою

субота, 1 червень 2024, 17:14

Можете бути експертом з каш, бо кожного дня їх готуєте. А можете нічого не підозрювати, чому каші не рекомендується накривати кришкою та в яких випадках. Є певні нюанси, про які варто знати. Якщо ви досі накривали каші кришкою, а тепер замислилися над ...