Оптизмізм чи відчуття загрози? Те, що першим побачите на картинці, розповість про ваш емоційний стан

Успіх наших справ і відносин безпосередньо пов’язаний з нашим емоційним станом. Тому корисно час від часу визначати свій домінуючий настрій, передають Патріоти України. Виберіть один образ, який ви бачите на ілюстрації та прочитайте його значення.

Скрипка

Ви шукаєте спокій і мир, і не налаштовані на активний бізнес і сильні емоції. Ви не хочете вдаватися в ситуацію і починати щось нове. В даний момент у вас не найкращий емоційний стан.

Жінка

Ви енергійні в даний час. Ви готові до нових справ і стосунків. Вам все цікаво, і подобається все нове. У вас оптимістичний настрій і позитивний емоційний стан.

Чоловік

Ви знаходитесь насторожі. Однаково доброзичливі з роботою і відпочинком. Ви нейтральні в цей період часу і зайняли позицію очікування.

Доріжка

Ви або обставини — вибір зроблено. Він резюмував певні дії. Ви знаходитесь на межі змін у своєму житті. У вас діловий емоційний стан. Ви сповнені рішучості докласти зусиль для успішного досягнення своєї мети.

Психологічний тест! Оберіть соус і дізнайтеся, яких стосунків вам варто уникати

четвер, 25 квітень 2024, 18:15

Як відомо, ідеальних людей не існує і всім нам доводиться миритися з поганими сторонами своєї другої половинки. Однак для кожної людини існує недолік, який вона не зможе прийняти у свого партнера. Психологічний тест у картинці визначить, яка негативна ...

Це справді працює! Як відмити чайник від накипу без хімії - універсальні способи

четвер, 25 квітень 2024, 17:44

Якщо кип'ятити у чайнику нефільтровану проточну воду, з часом, на посуді починає з'являтися накип. Звичайним миючим засобом його відмити майже нереально. Але можна скористатись, одним з наступних методів, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz р...