
Одна з найкращих страв з картоплі - деруни. Але навіть їх можна зіпсувати. Тому, важливо знати, як їх правильно готувати та які інгредієнти краще не додавати, передають Патріоти Україн
Секрети приготування дерунів
1. Для страви найкраще підійде стара картопля. Все тому, що уній міститься велика кількість крохмалю, порівняно з молодою, завдяки чому деруни триматимуть форму при обсмажуванні.
2. Всі овочі на деруни радять натирати на дрібній тертці, цибулю в тому числі.
3. Деруни потрібно дуже швидко готувати, щоб картопля не встигла потемніти. Якщо не встигаєте – можна додати у картопляну масу 1-2 ложки сметани.
Що не варто додавати у деруни
Яйця. Зазвичай їх додають, щоб вони тримали форму, але це не обов`язковий інгредієнт, якщо картопля містить достатньо крохмалю.
Візуальні тести, де потрібно обрати зображення або інтуїтивно відреагувати на картинку, дозволяють швидко й ненав’язливо торкнутися теми самопізнання. Хоч вони й не можуть замінити професійну психодіагностику, проте допомагають задуматися над своїми си...
Спагеті - одна з найпростіших і найшвидших у приготуванні страв. Готувати їх можна з олією, спеціями, соусами. Але, дуже важливо знати, як їх правильно варити і скільки хвилин, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться корисними порадами, ...