Ось яка головна помилка! Як не зіпсувати деруни - два інгредієнти, які краще не додавати

Одна з найкращих страв з картоплі - деруни. Але навіть їх можна зіпсувати. Тому, важливо знати, як їх правильно готувати та які інгредієнти краще не додавати, передають Патріоти Україн

Секрети приготування дерунів

1. Для страви найкраще підійде стара картопля. Все тому, що уній міститься велика кількість крохмалю, порівняно з молодою, завдяки чому деруни триматимуть форму при обсмажуванні.

2. Всі овочі на деруни радять натирати на дрібній тертці, цибулю в тому числі.

3. Деруни потрібно дуже швидко готувати, щоб картопля не встигла потемніти. Якщо не встигаєте – можна додати у картопляну масу 1-2 ложки сметани.

Що не варто додавати у деруни

Яйця. Зазвичай їх додають, щоб вони тримали форму, але це не обов`язковий інгредієнт, якщо картопля містить достатньо крохмалю.

  • Борошно. Воно робить деруни темними, а смак – жорстким.

А ви це знали? Чому електромобілі можуть викликати нудоту

четвер, 18 грудень 2025, 7:44

Зі зростанням популярності електромобілів страх загорянь і обмежений запас ходу стали основними стоп-сигналами для потенційних покупців. Водночас пасажири почали скаржитися на нудоту всередині EV, яка має несподівані причини, передають Патріоти України...

Антиперспірант на ніч чи вранці? Можливо, ви користуєтеся ним неправильно

четвер, 18 грудень 2025, 7:15

Більшість людей наносять антиперспірант автоматично - зазвичай вранці перед виходом з дому. Але експерти з догляду за тілом попереджають: час використання має вирішальне значення, і саме тут багато хто припускається помилки, передають Патріоти України....