Одна з найкращих страв з картоплі - деруни. Але навіть їх можна зіпсувати. Тому, важливо знати, як їх правильно готувати та які інгредієнти краще не додавати, передають Патріоти Україн
Секрети приготування дерунів
1. Для страви найкраще підійде стара картопля. Все тому, що уній міститься велика кількість крохмалю, порівняно з молодою, завдяки чому деруни триматимуть форму при обсмажуванні.
2. Всі овочі на деруни радять натирати на дрібній тертці, цибулю в тому числі.
3. Деруни потрібно дуже швидко готувати, щоб картопля не встигла потемніти. Якщо не встигаєте – можна додати у картопляну масу 1-2 ложки сметани.
Що не варто додавати у деруни
Яйця. Зазвичай їх додають, щоб вони тримали форму, але це не обов`язковий інгредієнт, якщо картопля містить достатньо крохмалю.
Солодкий чай – це холодний чай з великою кількістю цукру. Історія його появи пов’язана з підвищеним попитом на освіжаючі напої в літній період, передають Патріоти України. Спочатку солодкий чай споживали влітку, але зараз цей напій є частиною щоденного...
Гарний подарунок той, який дарує приємні емоції. На жаль, так відбувається не завжди. Ось ситуації, яких бажано уникнути, передають Патріоти України. По-перше, звертайте увагу на термін придатності делікатесів та косметики, які даруєте. Він не повинен ...