Ось яка головна помилка! Як не зіпсувати деруни - два інгредієнти, які краще не додавати

Одна з найкращих страв з картоплі - деруни. Але навіть їх можна зіпсувати. Тому, важливо знати, як їх правильно готувати та які інгредієнти краще не додавати, передають Патріоти Україн

Секрети приготування дерунів

1. Для страви найкраще підійде стара картопля. Все тому, що уній міститься велика кількість крохмалю, порівняно з молодою, завдяки чому деруни триматимуть форму при обсмажуванні.

2. Всі овочі на деруни радять натирати на дрібній тертці, цибулю в тому числі.

3. Деруни потрібно дуже швидко готувати, щоб картопля не встигла потемніти. Якщо не встигаєте – можна додати у картопляну масу 1-2 ложки сметани.

Що не варто додавати у деруни

Яйця. Зазвичай їх додають, щоб вони тримали форму, але це не обов`язковий інгредієнт, якщо картопля містить достатньо крохмалю.

  • Борошно. Воно робить деруни темними, а смак – жорстким.

А ви це знали? Навіщо досвідчені водії з'їдають часточку лимона перед далекою дорогою

неділя, 27 квітень 2025, 18:38

Досвідчені автомобілісти, які раніше розповіли, чи варто їздити на перекачаних шинах, порадили дуже корисну звичку: щоразу з’їдати дольку лимона перед тим, як сісти за кермо, пише Arguments.kyiv.ua, передають Патріоти України. Особливо це актуально пер...

Це може здивувати! Скільки кофеїну міститься у зеленому чаї

неділя, 27 квітень 2025, 17:30

Багато з нас не уявляють ранку без чашки кави, адже кофеїн — це перевірений спосіб прокинутися та зібратися з думками. Але чи знали ви, що зелений чай — це також джерело кофеїну, але м’якого, з делікатною дією та користю для здоров’я, передають Патріот...