
Багато хто помічає, що зберегти духовку чистою при частому її використанні досить складно. На стінках техніки обов'язково утворюється жирний наліт, який не кожний хімічний засіб зможе побороти, передають Патріоти України.
Це призводить до витрачання великої кількості часу на різні порошки і губки. При цьому немає гарантії 100% чистоти. Саме тому досвідчені господині поділилися простим способом очищення духовки.
Так, мийним засобом може виступити звичайна кухонна сіль, яку розсипають по поверхні духовки. Потім духовку нагрівають при невисокій температурі, приблизно в 100 градусів.
Сіль при цьому повинна стати золотистого відтінку. Як тільки вона дійшла до цього стану, духовку необхідно вимкнути і почекати, поки вона не охолоне.
Потім приступаємо до другого етапу, коли сіль прибираємо за допомогою щітки. Потім, протираємо всі поверхні мильною ганчіркою. Ви здивуєтеся, як легко відійде жирний наліт.
Піна на сковороді під час смаження - це нормально і не небезпечно. Основні причини, передають Патріоти України. Як запобігти піноутворенню:. Висновок: піна — природне явище, але правильна підготовка їжі та контроль температури зменшують її утворення та...
Лавровий лист давно став класичною спецією на кухні, але більшість господинь використовує його звичним способом - у сушеному вигляді, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Водночас професійні кухарі знають нестандартний метод оброблення спец...