Ось що на вас чекає! Оберіть ліхтарик на картинці - і дізнайтеся своє найближче майбутнє

Подивіться на картинку нижче і виберіть ліхтарик, що сподобався вам з першої секунди, передають Патріоти України.

Ліхтарик №1

Незабаром вас чекає запаморочливий успіх, який змінить все ваше подальше життя. Прийміть з вдячністю те, що вирішила дарувати вам доля.

Ліхтарик №2

Ви цікава людина. Індивідуальність, особистість, за якою готові піти люди. Вас цінують і поважають. Дуже скоро вас чекає кар’єрний прорив, який принесе вам поліпшення вашого матеріального добробуту.

Ліхтарик №3

Нові цікаві знайомства обіцяють хорошу перспективу на майбутнє. Ви повинні зустріти хорошого друга або коханого, який буде підтримувати вас по життю, до кінця віку. Не розкидайтеся новими знайомствами, більше цінуйте людей, які знаходяться поруч з вами.

Ліхтарик №4

Пора важких випробувань, які потрібно пройти з високо піднятою головою. Їх не уникнути ніяк, але зате, після цього періоду, всі ваші справи різко підуть в гору. Як відомо, навіть після найстрашнішої бурі, завжди виглядає сонце. Пам’ятайте про це і не опускайте руки.

Як замаринувати обрізки лосося для бутербродів

середа, 1 травень 2024, 18:15

Філе червоної риби не кожному по кишені. Натомість обрізки - бюджетний варіант, з якого можна приготувати різні страви. Але найлегше - просто замаринувати для бутербродів чи в салати, передають Патріоти України. Зверніть увагу, що готові солоні обрізки...

Швидкий салат з картоплі та грибів для несподіваних гостей

середа, 1 травень 2024, 17:05

Коли на порозі з’являються несподівані гості, потрібно терміново щось придумати на стіл. Найпростіше приготувати смачний салат із доступних продуктів. Це буде смачно та гості будуть нагодовані, передають Патріоти України. З продуктів вам знадобляться ...