Ось у чому секрет! Як наповнити оселю приємним ароматом за допомогою одного засобу

В оселі має приємно пахнути. Це створює особливий затишок та атмосферу. Приємні запахи запам’ятовуються та потім асоціюються із улюбленим домом. Тож наповніть його ароматом за допомогою всього одного простого засобу, передають Патріоти України.

Який це засіб

Можете вважати це фірмовим освіжувачем повітря. Зробити його можна зі спецій. Вам знадобиться гвоздика або палочка кориці. Покладіть спецію у каструлю з водою та дайте прокипіти 30 хвилин на слабкому вогні.

Можна зробити сухим способом ароматизацію. Покладіть мелені спеції в розмірі 1-2 чайної ложки на деко та поставте в духовку на температуру 90 градусів. Не прикривайте дверцята, щоб аромат розповсюдився по оселі. Спеції — екологічний засіб для ароматизації помешкання. Спробуйте, а спеції ви можете обирати на власний розсуд.

Це така смакота! Як приготувати соковиті рублені курячі котлети з грибами та сиром

середа, 24 квітень 2024, 11:08

Котлети з курятини часто виходять сухі та давкі. Але якщо з філе зробити не фарш, а дрібно порізати та додати грибочки й сир, то вийде неймовірно соковита страва. Спробуйте приготувати і цей рецепт стане одним з улюблених, передають Патріоти України. ...

Секрет досвідчених господинь! Як активоване вугілля рятує від неприємного запаху з раковини

середа, 24 квітень 2024, 10:59

Тема неприємного запаху, який поширюється всією квартирою і бере свій початок у встановленій на кухні раковині, вельми актуальна для багатьох господинь. Подібна неприємність може переслідувати домогосподарок навіть у тому разі, якщо вони ретельно догля...