
Люди обирають розчинну каву з різних причин, але найпоширеніша - економія часу. Комусь не подобається смак заварної кави, і як альтернативу вони обирають розчинну, проте й у неї є свій специфічний присмак, передають Патріоти України.
Досвідчені баристи розповіли, як покращити смак розчинної кави – вся справа у добавках та способі заварюванняЯк правильно готувати розчинну каву?
Буває, що розчинна кава має своєрідну кислинку і неприємний післясмак. Позбутися їх допоможе сіль. Для цього суху розчинну каву потрібно змішати з маленькою щіпкою солі і переходити до заварювання напою.
Поліпшити смак розчинної кави допоможе кориця – пряність, яка має особливий запах та присмак. Достатньо додати в напій лише дрібку кориці.
Важливо не тільки покласти додаткові інгредієнти в каву, а й правильно її заварити. Для цього в суху суміш спочатку потрібно додати трохи холодної води, все перемішати, а вже потім влити гарячу воду, але не окріп – приблизно 90 градусів.
Коли ми купуємо каву, зроблену на апараті або зварену в турці, то вона має апетитну солодкувату пінку. Але в розчинній каві цю пінку після приготування краще прибирати, оскільки вона має властивість гірчити. Зробити заварну каву смачніше також допоможуть маршмелоу або сироп
Підвищений рівень холестерину часто залишається непоміченим, доки не призводить до серйозних проблем із серцем чи судинами. Саме тому профілактика має починатися з повсякденних звичок, зокрема - з харчування, передають Патріоти України. Наш раціон безп...
У побуті подовжувачі стали звичним засобом підключення кількох приладів одночасно. Однак не всі пристрої безпечні для такого використання. Перевантаження мережі, перегрів проводки та ризик займання - часті наслідки неправильної експлуатації подовжувачі...