Люди обирають розчинну каву з різних причин, але найпоширеніша - економія часу. Комусь не подобається смак заварної кави, і як альтернативу вони обирають розчинну, проте й у неї є свій специфічний присмак, передають Патріоти України.
Досвідчені баристи розповіли, як покращити смак розчинної кави – вся справа у добавках та способі заварюванняЯк правильно готувати розчинну каву?
Буває, що розчинна кава має своєрідну кислинку і неприємний післясмак. Позбутися їх допоможе сіль. Для цього суху розчинну каву потрібно змішати з маленькою щіпкою солі і переходити до заварювання напою.
Поліпшити смак розчинної кави допоможе кориця – пряність, яка має особливий запах та присмак. Достатньо додати в напій лише дрібку кориці.
Важливо не тільки покласти додаткові інгредієнти в каву, а й правильно її заварити. Для цього в суху суміш спочатку потрібно додати трохи холодної води, все перемішати, а вже потім влити гарячу воду, але не окріп – приблизно 90 градусів.
Коли ми купуємо каву, зроблену на апараті або зварену в турці, то вона має апетитну солодкувату пінку. Але в розчинній каві цю пінку після приготування краще прибирати, оскільки вона має властивість гірчити. Зробити заварну каву смачніше також допоможуть маршмелоу або сироп
Мангó зазвичай асоціюється з тропічними смузі або десертами, однак цей фрукт заслуговує на набагато більше. Дослідження підтверджують: регулярне вживання манго позитивно впливає на роботу серця та судин, допомагає знизити артеріальний тиск і рівень хол...
Антиоксиданти - це природні сполуки, які нейтралізують вільні радикали, захищаючи наші клітини від пошкоджень. Надлишок вільних радикалів може спричинити запалення, передчасне старіння та розвиток хронічних хвороб, таких як серцево-судинні захворювання...