Тушкована капуста дуже смачна і проста страва, яка може стати ідеальним доповненням до пюре, каш, м'яса. Для того, щоб капуста була соковитою, можна додавати яблука, а для яскравого смаку - чорнослив, передають Патріоти України.
Кулінарка Поліна поділиласяв Instagram рецептом смачної тушкованої капусти з морквою, цибулею, яка вийде дуже соковитою та смачною.Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Капусту наріжте дрібно, можна ножем або нашаткувати на спеціальній тертці.
2. Моркву натріть на тертці, цибулю наріжте півкільцями
3. Розігрійте сковороду, додайте олію й обсмажте цибулю до золотистості.
4. Після додайте натерту моркву, посоліть, поперчіть, перемішайте та обсмажте ще 5 хвилин на середньому вогні.
5. Після додайте капусту, добре перемішайте і обсмажте трохи. Влийте воду і накрийте кришкою, періодично перемішуйте й готуйте 15-20 хвилин.
Настав квітень – сезон висадки розсади у відкритий ґрунт все ближче, а догляд за нею все складніший. Зокрема, якщо ви хочете отримати добре сформовані та стійкі до погодних умов рослини, важливо забезпечити їм правильний полив, передають Патріоти Украї...
Полуниця – один із найпопулярніших фруктів, який славиться своїм соковитим і солодким смаком. Але, як виявилося, деякі люди тільки зараз починають розуміти, що це за плід насправді, передають Патріоти України. У відео, опублікованому в TikTok, користув...