Ось у чому секрет! Як смачно приготувати тушковану капусту - ділимося найпростішим рецептом

Тушкована капуста дуже смачна і проста страва, яка може стати ідеальним доповненням до пюре, каш, м'яса. Для того, щоб капуста була соковитою, можна додавати яблука, а для яскравого смаку - чорнослив, передають Патріоти України.

Кулінарка Поліна поділиласяв Instagram рецептом смачної тушкованої капусти з морквою, цибулею, яка вийде дуже соковитою та смачною.Інгредієнти:

  • капуста – 1 шт.
  • цибуля – 1 шт.
  • морква – 1 шт.
  • вода – 150-200 мл
  • сіль, перець – за смаком

Спосіб приготування:

1. Капусту наріжте дрібно, можна ножем або нашаткувати на спеціальній тертці.

2. Моркву натріть на тертці, цибулю наріжте півкільцями

3. Розігрійте сковороду, додайте олію й обсмажте цибулю до золотистості.

4. Після додайте натерту моркву, посоліть, поперчіть, перемішайте та обсмажте ще 5 хвилин на середньому вогні.

5. Після додайте капусту, добре перемішайте і обсмажте трохи. Влийте воду і накрийте кришкою, періодично перемішуйте й готуйте 15-20 хвилин.

Хочете бути успішними? Ці 11 простих дій допоможуть досягти більшого

п’ятниця, 25 липень 2025, 18:30

Багато відомих мільйонерів, акторів і спортсменів уже говорили про роль звичок на шляху до успіху. Тепер цю тему підхопив і науковець - психолог Адам Грант. У своїй книзі Hidden Potential: The Science of Achieving Greater Things він доводить: успіх не ...

Забудьте про втрати! Цей простий трюк допоможе зберегти картоплю на довго

п’ятниця, 25 липень 2025, 18:10

Картопля - це незамінний продукт на кожній кухні, проте часто вона швидко псується, якщо неправильно її зберігати. Відомо, що картопля швидко проростає, що не лише псує її вигляд, а й може бути небезпечним для здоров’я, передають Патріоти України. Рані...