Тушкована капуста дуже смачна і проста страва, яка може стати ідеальним доповненням до пюре, каш, м'яса. Для того, щоб капуста була соковитою, можна додавати яблука, а для яскравого смаку - чорнослив, передають Патріоти України.
Кулінарка Поліна поділиласяв Instagram рецептом смачної тушкованої капусти з морквою, цибулею, яка вийде дуже соковитою та смачною.Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Капусту наріжте дрібно, можна ножем або нашаткувати на спеціальній тертці.
2. Моркву натріть на тертці, цибулю наріжте півкільцями
3. Розігрійте сковороду, додайте олію й обсмажте цибулю до золотистості.
4. Після додайте натерту моркву, посоліть, поперчіть, перемішайте та обсмажте ще 5 хвилин на середньому вогні.
5. Після додайте капусту, добре перемішайте і обсмажте трохи. Влийте воду і накрийте кришкою, періодично перемішуйте й готуйте 15-20 хвилин.
Соду ми часто додаємо до тіста під час приготування випічки. Найчастіше її додають для того, щоб випічка піднялася, передають Патріоти України. Але сода сама по собі не може гарантувати результату. Для того, щоб відбулася потрібна хімічна реакція, її в...
Християни східного обряду 24 лютого за новим стилем відзначає здобуття голови Іоанна Предтечі. В Іванів день на українців чекали перших ознак весни. У лісах вже з'являлися перші підсніжники та проліски. Починали прилітати та будувати гнізда перелітні п...