Тушкована капуста дуже смачна і проста страва, яка може стати ідеальним доповненням до пюре, каш, м'яса. Для того, щоб капуста була соковитою, можна додавати яблука, а для яскравого смаку - чорнослив, передають Патріоти України.
Кулінарка Поліна поділиласяв Instagram рецептом смачної тушкованої капусти з морквою, цибулею, яка вийде дуже соковитою та смачною.Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Капусту наріжте дрібно, можна ножем або нашаткувати на спеціальній тертці.
2. Моркву натріть на тертці, цибулю наріжте півкільцями
3. Розігрійте сковороду, додайте олію й обсмажте цибулю до золотистості.
4. Після додайте натерту моркву, посоліть, поперчіть, перемішайте та обсмажте ще 5 хвилин на середньому вогні.
5. Після додайте капусту, добре перемішайте і обсмажте трохи. Влийте воду і накрийте кришкою, періодично перемішуйте й готуйте 15-20 хвилин.
Багато відомих мільйонерів, акторів і спортсменів уже говорили про роль звичок на шляху до успіху. Тепер цю тему підхопив і науковець - психолог Адам Грант. У своїй книзі Hidden Potential: The Science of Achieving Greater Things він доводить: успіх не ...
Картопля - це незамінний продукт на кожній кухні, проте часто вона швидко псується, якщо неправильно її зберігати. Відомо, що картопля швидко проростає, що не лише псує її вигляд, а й може бути небезпечним для здоров’я, передають Патріоти України. Рані...