
Тушкована капуста дуже смачна і проста страва, яка може стати ідеальним доповненням до пюре, каш, м'яса. Для того, щоб капуста була соковитою, можна додавати яблука, а для яскравого смаку - чорнослив, передають Патріоти України.
Кулінарка Поліна поділиласяв Instagram рецептом смачної тушкованої капусти з морквою, цибулею, яка вийде дуже соковитою та смачною.Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Капусту наріжте дрібно, можна ножем або нашаткувати на спеціальній тертці.
2. Моркву натріть на тертці, цибулю наріжте півкільцями
3. Розігрійте сковороду, додайте олію й обсмажте цибулю до золотистості.
4. Після додайте натерту моркву, посоліть, поперчіть, перемішайте та обсмажте ще 5 хвилин на середньому вогні.
5. Після додайте капусту, добре перемішайте і обсмажте трохи. Влийте воду і накрийте кришкою, періодично перемішуйте й готуйте 15-20 хвилин.
Наші вподобання та інтуїтивні рішення часто розкривають більше, ніж ми думаємо. Навіть вибір кольору чи місця може багато сказати про характер. Перед вами шість воріт - кожні ведуть у свій світ, передають Патріоти України. Не думайте довго - перше, що...
Цей тест допоможе дізнатися щось нове про себе та весело провести час. Подивіться на малюнок і скажіть, що ви бачите. Кожен сприймає ілюстрацію по-своєму - це оптична ілюзія, яка відкриває особливості вашої особистості, передають Патріоти України. 1. М...