Як купуючи в магазині мандарини, не помилитись та відрізнити солодкі мандарини від кислих, читайте в матеріалі ТСН.ua, передають Патріоти України.
Новорічні свята завжди пахнуть мандаринками та апельсинками. Солодким буде скоріш за все, стиглий мандарин. Щоб вибрати солодкий мандарин і не помилитись, достатньо придивитись до зовнішніх ознак.
Отже, якщо підсумувати, вибирайте лише мандарини інтенсивного оранжевого кольору. Бліді, жовті чи навіть зелені навряд, чи будуть смачними. Шкіра не повинна бути занадто товстою у цього фрукта, але якщо вона дуже тонка, то мандарини важко очистити від шкірки.
Якщо фрукт помітно важкий, коли взяти його у руки, це добрий знак. У ньому багато соку. Ідеально стиглі фрукти також мають приємний і виразний аромат, округлої форми. Смачні мандарини також пружні, але не жорсткі. Не беріть м'які мандарини, будь-які ушкодження впливають на якість цитрусової.
Медики застерігають: деякі продукти харчування можуть негативно впливати на роботу мозку та спричиняти погіршення пам’яті. Часте вживання шкідливої їжі уповільнює когнітивні процеси, знижує концентрацію та підвищує ризик розвитку деменції у старшому ві...
Готові дізнатися про себе щось нове? Оберіть той спосіб, яким ви найчастіше тримаєте горнятко. Ваш вибір може розкрити риси характеру, про які ви навіть не здогадувалися, передають Патріоти України. . 1. Тримаєте за ручку, другою рукою обіймаєте чашку...