
Деруни - одна з найсмачніших і найпростіших у приготуванні страв з картоплі. Дуже часто вони виходять темними тому, щоб картопля швидко втрачає колір, тому додавайте обов'язково цибулю і не зловживайте борошном. Ще важливо - додати в тісто всього 2 яйця для того, щоб консистенція була ідеальною, передають Патріоти України.
Кулінар Дмитро Марценюк поділився в Instagram рецептом смачних, золотистих дерунів із часником та цибулею.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Картоплю натріть, додайте яйця, борошно, спеції, цибулю, часник і добре перемішайте.
2. Розігрійте сковороду, додайте олію і ложкою викладіть деруни. Смажте до золотистості на середньому вогні.
3. Викладіть готові деруни на паперовий рушник, щоб зайвий жир увібрався.
Простий тест на основі оптичної ілюзії може підказати, який у вас тип особистості - інтровертний чи екстравертний. Вправа займає всього кілька секунд, але часто відкриває щось нове про наш характер і спосіб сприйняття світу, передають Патріоти України....
Спогади про літо для багатьох людей старшого покоління нерозривно пов'язані з характерним ароматом і хрусткою насолодою кавуна. Ці невеликі ягоди з темно-зеленою смугастою шкіркою вважалися еталоном смаку, передають Патріоти України. Сьогодні ж полиці ...