Деруни - одна з найсмачніших і найпростіших у приготуванні страв з картоплі. Дуже часто вони виходять темними тому, щоб картопля швидко втрачає колір, тому додавайте обов'язково цибулю і не зловживайте борошном. Ще важливо - додати в тісто всього 2 яйця для того, щоб консистенція була ідеальною, передають Патріоти України.
Кулінар Дмитро Марценюк поділився в Instagram рецептом смачних, золотистих дерунів із часником та цибулею.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Картоплю натріть, додайте яйця, борошно, спеції, цибулю, часник і добре перемішайте.
2. Розігрійте сковороду, додайте олію і ложкою викладіть деруни. Смажте до золотистості на середньому вогні.
3. Викладіть готові деруни на паперовий рушник, щоб зайвий жир увібрався.
Серед хвороб кімнатних рослин біла пліснява на ґрунті - одна з найнеприємніших. Заводиться вона через помилки у догляді, а знищити її не так просто, як хотілось би, передають Патріоти України. На щастя, ефективний засіб можна знайти практично на будь-я...
Не думайте занадто довго і не намагайтеся зрозуміти картинку. Просто зверніть увагу, що найперше кинулось вам у очі, передають Патріоти України. Ви людина, якій подобається йти за течією і яка легко знаходить рішення у будь-якій ситуації. Ви дуже мудра...