Деруни - одна з найсмачніших і найпростіших у приготуванні страв з картоплі. Дуже часто вони виходять темними тому, щоб картопля швидко втрачає колір, тому додавайте обов'язково цибулю і не зловживайте борошном. Ще важливо - додати в тісто всього 2 яйця для того, щоб консистенція була ідеальною, передають Патріоти України.
Кулінар Дмитро Марценюк поділився в Instagram рецептом смачних, золотистих дерунів із часником та цибулею.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Картоплю натріть, додайте яйця, борошно, спеції, цибулю, часник і добре перемішайте.
2. Розігрійте сковороду, додайте олію і ложкою викладіть деруни. Смажте до золотистості на середньому вогні.
3. Викладіть готові деруни на паперовий рушник, щоб зайвий жир увібрався.
Цієї осені стрижки відходять від показної складності і роблять ставку на форму, яка виглядає стильно без зайвих зусиль. П'ять ключових трендів сезону — від французької чубчика "Біркін" до шарів "old money" — обіцяють залишатися актуальними ще довго. У ...
Кашель із кров’ю - завжди небезпечний симптом, який вимагає термінового візиту до лікаря. Про це попередила лондонська лікарка Клер Томпсон у коментарі Daily Mail, передають Патріоти України. Вона наголосила, що незалежно від кількості крові — чи то кр...