Деруни - одна з найсмачніших і найпростіших у приготуванні страв з картоплі. Дуже часто вони виходять темними тому, щоб картопля швидко втрачає колір, тому додавайте обов'язково цибулю і не зловживайте борошном. Ще важливо - додати в тісто всього 2 яйця для того, щоб консистенція була ідеальною, передають Патріоти України.
Кулінар Дмитро Марценюк поділився в Instagram рецептом смачних, золотистих дерунів із часником та цибулею.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Картоплю натріть, додайте яйця, борошно, спеції, цибулю, часник і добре перемішайте.
2. Розігрійте сковороду, додайте олію і ложкою викладіть деруни. Смажте до золотистості на середньому вогні.
3. Викладіть готові деруни на паперовий рушник, щоб зайвий жир увібрався.
Втрата ваги часто здається складною та нелегкою задачею, але правильний вибір їжі та напоїв може значно спростити цей процес. Дієтологи стверджують, що поєднання певних продуктів допоможе оптимізувати ваші зусилля в боротьбі за струнку фігуру, передают...
Професійні кухарі розкрили секрет, як приготувати ідеальну гречану кашу, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Гречка – це традиційна страва практично для кожної української родини. І досвідчені господині мають свої секрети приготування цієї ...