Особливості вибору якісних костюмів від компанії Норфін

Для рибалок, мисливців і звичайних поціновувачів активного відпочинку велику роль відіграє якісне екіпірування. Саме на виготовленні такого одягу, взуття та інших товарів спеціалізується компанія Норфін, яка була заснована у 1995 році і за роки свого існування підкорила серця покупців у різних країнах світу. Фахівці бренду уважно слідкують за розвитком сучасних технологій та займаються активною розробкою інноваційних матеріалів, які не мають аналогів серед конкурентів.

Як обрати зручний та якісний костюм

При виборі костюма для риболовлі чи будь-якого іншого відпочинку на природі серед найголовніших можна виділити наступні критерії:

  • Підбір правильного розміру. Цей аспект безпосередньо впливає на зручність одягу, а також на те, наскільки вільними будуть рухи у різних положеннях та легкість пересування.
  • Якість матеріалів. В компанії Норфін цьому аспекту приділяється особлива увага. При пошитті костюмів використовуються якісні та міцні мембранні тканини. Завдяки цьому костюми бренду чудово протистоять різним примхам погоди.
  • Функціональність. Мова йде про зручні та місткі кишені, які розташовуються в різних частинах костюму. Майже у всіх моделей Норфін є одна чи декілька зовнішніх кишень для зберігання документів, гаджетів, тощо. Безпекова складова полягає у використанні спеціальних світловидбиваючих вставок, завдяки яким людину можна помітити в темну пору доби.
  • Здатність утримувати тепло. Сучасні утеплювачі, які використовуються у костюмах Норфін, надійно зберігають тепло, створюючи максимально комфортні умови, незалежно від погодних умов. А в поєднанні з мембранними тканинами вони сприяють швидкому відводу надлишків вологи назовні.
  • Вологостійкість. Ще один важливий показник, проаналізувавши який покупець може дійти висновку щодо того, наскільки костюм здатен захистити його в умовах сильного дощу або снігопаду.
  • Ергономічність. Це об’ємний критерій, який вказує на те, наскільки людині буде зручно в тому чи іншому костюмі. Зокрема в костюмах Норфін передбачений високий комір, який чудово захищає підборіддя та шию від пронизливого вітру. Ще одним захисним та зігріваючим елементом є регульований капюшон з козирком. Завдяки високому напівкомбінезону зона поясниці завжди залишається захищеною від холоду. В області зап’ясть передбачені манжети на липучках. І це далеко не повний перелік ергономічних властивостей, якими наділені костюми Норфін.

Вибір костюма в залежності від сезону

Зважаючи на те, що всесезонних костюмів практично не існує, при виборі одягу для відпочину на природі слід відштовхуватися від пори року та температурного режиму. Для найскладніших погодних умов розроблені зимові костюми. Вони спроектовані таким чином, щоб людина відчувала тепло навіть в тому випадку, якщо довго знаходиться в статичному положенні. Тобто на перший план виходить зручність окремо взятої моделі та її теплоізоляційні властивості. Зазвичай виробник вказує максимально низькі температури, за яких дозволяється експлуатація одягу. Для максимально комфорту рекомендується використання зимових костюмів в поєднанні з термобілизною. В лінійці Норфін великою популярністю користуються такі зимові моделі: Norfin Element +, Norfin Atlantis, Norfin Discovery 2 та інші.

Демісезонні костюми чудово пристосовані до раптових змін погоди і температурних режимів. При виборі міжсезонної моделі виробник рекомендує обирати розмір з невеликим запасом, щоби під костюм можна було піддіти термобілизну або інший одяг. Топовими демісезонними моделями в асортименті компанії Норфін і костюми Norfin Pro Dry 3, Norfin ALPHA, Norfin Feeder Concept. Також у весняно-осінній період особливу увагу слід приділяти показникам вологостійкості та паропроникності, оскільки в цей кількість опадів значно збільшується.

На жаль, в у мовах високої конкуренції знаходиться місце і підробкам, з якими покупець може зіштовхнутися переважно в місцях стихійної торгівлі. Якісні та сертифіковані костюми від компанії Norfin можна придбати на офіційному сайті norfin.com.ua. Сайт простий та зрозумілий в користуванні, всі товари розподілені по групам, тому пошук необхідної моделі не займе багато часу. У випадку виникнення тих чи інших запитань їх можна адресувати кваліфікованим співробітникам компанії.

Всього дві ночі недосипання змушують нас відчувати себе старшими на роки! Що показали дослідження

середа, 24 квітень 2024, 18:54

Завдяки дослідженням вчені виявили, що всього лише дві ночі недосипання змушують людину почуватися на понад чотири роки старшою, ніж вона є насправді, передають Патріоти України. Відповідно до результатів дослідження, що були опубліковані в журналі Pr...

Перевірте себе! Тест у картинці визначить, як ви реагуєте на виклики долі

середа, 24 квітень 2024, 18:12

Справжня сутність людини розкривається у складних та стресових ситуацій. Іноді ми й самі дивуємося, своїм вчинкам у складні життєві моменти, хтось може проявляти неймовірну сміливість, а хтось може несподівано зрадити, передають Патріоти України. Проп...