Особливий тест! Як ви тримаєте руки на кермі, розкаже все про ваш характер

Що може розповісти про водія положення його рук на кермі, передають Патріоти України

Американський журналіст та блогер Том Вандербільт у своєму бестселері "Traffic: Why We Drive The Way We Do", ("Трафік: Чому ми водимо, як водимо, і що це говорить про нас") наполягає на тому, що положення рук водія на кермі розкриває його характер не гірше за стиль його водіння. У своїй книзі він описав десять основних варіантів, яким чином водій може тримати руки на кермі, та за допомогою психологів розповів, чого можна очікувати від кожного з них.

Мінімаліст

Як ти тримаєш руки на кермі, фото: auto.ria.com / ©

Ліва рука — на рульовому колесі, а права відпочиває і чекає на своє застосування на нозі або, у разі з механічною коробкою, на ручці — це, мабуть, найпопулярніше положення серед водіїв.

За природою — це мінімалісти, вони не оточують себе непотрібними речами та людьми, а в друзі обирають найпряміших і найщиріших людей. Якщо це ваш варіант — ви вважаєте за краще мати кількох близьких друзів і не розмінюєтеся на стосунки, в яких не бачите майбутнього.

Миротворець

Як ти тримаєш руки на кермі, фото: auto.ria.com / ©

Таке положення рук практичним не назвеш — воно втомлює м'язи та обмежує можливості керування машиною. Але так звикли тримати руки на кермі люди, які не люблять суперечок та конфліктів. Для таких людей головне — душевна рівновага. Ви не підвищуєте голос у розмовах, не виносите сварок та спрямовуєте всю вашу енергію на усунення конфліктів між близькими.

Перфекціоніст

фото: auto.ria.com / ©

Практично ідеальне положення рук на кермі говорить про те, що ви перфекціоніст. Ви любите, коли все йде за планом, звертаєте багато уваги на деталі. Ви вважаєте, що якщо щось робити — то робити ідеально. Ви завжди охайні та маєте гарний вигляд.

Панікер

фото: auto.ria.com / ©

Якщо ви впізнали себе, швидше за все, ви часто боретеся зі своїми страхами. Ви можете кілька разів повернутися додому, щоб перевірити, чи зачинені всі двері та чи вимкнена праска. Ви намагаєтесь не ризикувати і довіряєте лише перевіреним та надійним методам.

Шукач пригод

auto.ria.com / ©

Власникам машин на "механіці" такий спосіб тримати руки на кермі, мабуть, навіть не спаде на думку. А ось люди, які їздять на машині з "автоматом" , цілком можуть дозволити собі таке положення. Такі водії люблять ризик, гострі відчуття та екстремальне проведення часу.

Великий бос

фото: auto.ria.com / ©

Кожен автоексперт скаже, що таке положення рук є дуже небезпечним, воно зводить до мінімуму можливість здійснення віражу. А психологи вважають, що так зазвичай тримають руки на кермі "великі начальники", ті, хто себе такими вважають. А насправді такі люди можуть брати ситуацію під свій контроль та керувати.

Надійний

фото: auto.ria.com / ©

Якщо ви тримаєте кермо саме так, то ви – величезна підтримка для своєї родини та друзів. Ви щиро радієте чужим успіхам і не соромитесь висловлювати своє захоплення іншими людьми. Ви чудовий слухач, до вас звертаються по пораду. Втім, ви не схильні йти напролом і дозволяєте іншим брати ініціативу до своїх рук.

Крутий хлопець

©

Непрактична, але демонстративно показова хватка повинна вселяти в інших повагу та демонструвати вашу впевненість у собі. Ви не звикли приймати все надто близько до серця і тим, хто вас оточує, може здаватися, що вам на все начхати .

Бульдозер

фото: auto.ria.com / ©

Ви завжди зайняті і у вас немає часу відволікатися на всіх, хто стоїть у вас на шляху. Ви волієте йти напролом і представляєте, очевидно, найагресивніший тип водіїв. Водночас друзі знають, що на вас можна покластися в будь-якій ситуації.

Клоун

фото: auto.ria.com / ©

Водіїв, які прибирають руки з кермового колеса, є багато. Того, хто заради забави прибирає руки і, мабуть, уявляє, що він у безпілотному авто і підтримує колесо колінами, називають клоунами. Проте Вандербільт вважає, що такі автомобілісти постійно генерують різноманітні божевільні ідеї. Вони можуть знайти смішне в будь-якій ситуації та самі собою дуже кумедні та енергійні.

Успіння Пресвятої Богородиці: Що обов'язково потрібно зробити 15 серпня, а що народна традиція категорично забороняє

четвер, 15 серпень 2024, 1:01

Православні християни 15 серпня за новим церковним календарем (28 серпня за старим) відзначають Успіння Пресвятої Богородиці. Це велике церковне свято належить до дванадесятих - найважливіших після Пасхи в православ'ї, передають Патріоти України. Що не...

Дачникам на замітку! Коли копати картоплю 2024 року, щоб добре збереглася: найкращі дати

середа, 14 серпень 2024, 22:00

Коли і як цього року копати картоплю: поради та дати за місячним календарем, передають Патріоти України. Термін початку викопування картоплі залежить від багатьох факторів. Зокрема, від сорту, погоди, часу посадки, догляду тощо. Ранні сорти картоплі дл...