Особистісний тест: Дізнайтесь, що ви за людина

Цей тест призначений для виявлення ваших персональних рис, каже психологиня Альона Янкова, передають Патріоти України.

Щоб отримати результат, потрібно інтуїтивно обрати 1 із 9 картинок, що зображені нижче, та прочитати пояснення.

1.Ви щедра та порядна людина, яка у всьому хоче бути кращою. Ви маєте високі амбіції та стандарти. Людям може здатися, що їм з вами складно. Ви старанно працюєте, хоча не трудоголік. Ви працюєте, бо хочете зробити світ кращим. Ви кохаєте, поки вас не поранять, але й після цього не перестаєте кохати. Дуже мало людей можуть гідно оцінити все, що ви робите, але багато хто не проти скористатися вашою щедрістю.
2. Ви цікава, чесна та відповідальна людина, яка любить піклуватися про інших. У вас гарний відкритий характер. Ви викликаєте довіру в людей. Ви яскрава, швидка та дотепна людина. У вас завжди є щось цікаве, що можна розказати. Ви можете бути душею компанії, особливо, коли маєте гарний настрій.
3. Ви розумна людина та чудовий мислитель-інтроверт. Ваші думки та ідеї є точними й завжди «потрапляють у яблучко». Ви любите обдумувати свої теорії та погляди наодинці. Ви ладите з тими, хто любить думати та вчитись, і ніколи не буваєте поверхневою людиною. Ви витрачаєте багато часу, думаючи про мораль, та намагаєтеся все робити правильно, навіть якщо велика частина суспільства з вами не згодна.
4. Ви прониклива та філософська людина. Поряд з вами нікого нема, навіть хоча б трохи схожого на вас. Ви інтуїтивна і трохи вигадлива. Вас часто розуміють неправильно, і це може завдавати болю. Вам потрібний особистий простір. Ви людина, яка може виразно бачити темні й світлі сторони життя.
5. Ви впевнена, домінантна і дуже незалежна людина. Ваш принцип «Зроблю сам!». В основному покладаєтеся тільки на себе. Ви знаєте, як залишатися сильним для себе і людей, яких ви любите. Ви знаєте, чого хочете і не боїтеся йти цьому назустріч. Єдине, що вам треба від людей – бути відвертими.
6.Ви добра, чутлива людина, яка легко будує стосунки з іншими. У вас багато друзів і ви залюбки робите їх життя кращим. Ви маєте теплу і світлу душу, тому у вашій присутності люди почуваються легко. Ви часто думаєте, як стати ще кращою людиною. Вам необхідна любов більше, ніж будь-кому в цьому світі. Адже любов і позитивні емоції – це ваше повітря. Без них вам буквально «тяжко дихати». Ви здатні на нерозділені почуття й іноді готові кохати навіть тих, хто вас не любить.
7.Ви щаслива, незворушна, чуйна і тямуща людина. Ви вдячний слухач, оскільки слухаєте уважно й без засуджень. Ви вважаєте, що кожен має в житті свій шлях. Ви легко приймаєте нові події та людей. Ви стресостійка людина, рідко хвилюєтеся без серйозного приводу і не будете метушитися через дрібниці. Ви людина, яка завжди гарно проводить час не збиваючись із власного шляху.
8. Ви чарівна, енергійна, весела, смішна, харизматична, спонтанна, рішуча, емоційна й повна ентузіазму людина. Ви завжди «За», особливо, коли мова йде про якусь пригоду. Ви часто дивуєте й шокуєте людей. Вам все цікаво і ви легко захоплюєтесь чимось. Якщо вас щось цікавить, ви не заспокоїтеся, поки не вивчите це досконально або не втратите інтерес. Вам завжди вдається знаходити щось нове та цікаве.
9. Ви людина, яка повна оптимізму та везіння. Ви вірите, що життя – це подарунок і завжди намагаєтеся зробити якнайбільше і використати якнайбільше того, що було вам дано. Ви безмежно пишаєтесь тим, чого досягли в житті. З тими, кого любите, готові розділити все: і горе, і радість. У вас дуже здоровий погляд на життя. Ви використовуєте будь-яку можливість, щоб вибачати, вчитися і рости. Життя занадто коротке, щоб робити що-небудь інше.

Це така смакота! Як приготувати тонке та хрумке тісто для піци

вівторок, 16 квітень 2024, 11:12

Домашня піца вийде в рази дешевше і звичайно смачніше за ту, що можна замовити в ресторані, однак є одна важлива умова - це ідеальне тісто, передають Патріоти України. У справжніх піцеріях страву подають із тоненьким тістом, яке хрумтить і тане в роті....

Ви зіпсуєте м'ясо! Ось в якому посуді категорично не можна маринувати шашлик

вівторок, 16 квітень 2024, 10:30

Щоб шашлик був дійсно смачним та соковитим, важливо обрати не лише правильний маринад, але й посуд, в якому м'ясо буде настоюватись. Для такої справи підходить далеко не увесь матеріал. І часто, саме через неправильну миску, страва виходить зіпсованою,...