Особистісний тест: Яке обличчя здається вам більш щасливим і що це означає

У кожної людини ліва і права півкулі мозку відповідають за різні види діяльності. Якщо все максимально спростити, то вийде, що ліва півкуля пов’язана з раціональністю і логікою, а права - з емоціями і творчістю, передають Патріоти України.

Існує теорія, що у кожної людини домінантним є одна з півкуль. Тому одні люди більш практичні і об’єктивні, а інші творчі і суб’єктивні. Пропонуємо сьогодні визначити, яка півкуля домінує у вас, пройшовши особистісний тест.

Яка півкуля домінує у людини: особистісний тест

Мозок людини складається з двох півкуль, які об’єднуються мозолястим тілом. Воно підтримує міжпівкульні зв’язки. Тобто півкулі не ізольовані одна від одної. Тому ми не говоримо про те, що у когось працює тільки одна з них, отже людина або практична, або творча. Ні. Це так не працює. Однак якісь переважаючі риси у людини, викликані домінуванням певного півкулі, можуть бути.

Нейробіологи кажуть, що кожна з півкуль мозку відповідає за дії однієї зі сторін тіла: ліва півкуля керує правою стороною, а права — лівої. Так, наприклад, щоб розвинути недомінуючу півкулю мозку, рекомендують чистити зуби незвичною для вас рукою. Якщо ви правша, то чистіть зуби лівою рукою і навпаки.

Як же визначити, яка півкуля домінує конкретно у вас? Для цього пропонуємо максимально простий спосіб. Уважно розгляньте картинку і вирішіть, яке обличчя здається вам більш щасливим. Визначилися? Тоді пора дізнатися, що означає ваш вибір.

Вибрали обличчя № 1- домінує ліва півкуля

Якщо ви вважаєте, що обличчя № 1 виглядає більш радісним і щасливим, то у вас, швидше за все, домінує ліва півкуля мозку. Це означає, що в основному в життєвих ситуаціях ви керуєтеся розумом. Раціо — ваше все. Свої рішення і дії ви піддаєте глибокому аналізу. Все у вашому житті має підкорятися законам логіки.

Також серед ваших особливостей потрібно виділити аналітичний склад розуму і тонко розвинене критичне мислення. Звичайно, емоції у вас теж є, тільки ви намагаєтеся розділяти дві свої сторони: раціо і емоціо. Віддаєте перевагу першому.

Вибрали обличчя № 2 — домінує права півкуля

Якщо ваш вибір зупинився на обличчі № 2, то домінантна у вас права півкуля. Безумовно, ви дуже креативна і творча людина. Вам просто необхідно займатися будь-якою діяльністю, яка допомагає самовиражатися. На речі ви дивитеся суб’єктивно. Ви емоційні, у вас бурхлива фантазія. Придумувати і створювати щось нове — це про вас.

Крім того, ви знаходитеся в постійному пошуку: нових ідей, чогось незвичайного, що може зацікавити не тільки вас, а й оточуючих. Приймаючи важливе рішення, ви в першу чергу керуєтеся емоціями і робиште те, що підказує серце.

Просто оберіть картинку! Яким словом вас можна описати - тест на визначення особистості

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:12

У світі немає двох ідентичних особистостей, кожна людина неповторна і унікальна. Однак часто деякі риси характеру йдуть в парі. Тому уподобання людини можуть розповісти про її характер, передають Патріоти України. Цей простий тест визначить, яким слово...

Це варто знати! Який сорт картоплі підходить для пюре, а який для смаження

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:09

Навіть холостяки вже усвідомили, що одні сорти картоплі потрібно вибирати для варіння, інші для смаження, а треті для салатів чи тушкування, передають Патріоти України. Хтось по-старому воліє готувати різні страви з одного сорту картоплі – і це його п...