Остання цифра вашого року народження таїть велику таємницю! Ось що це означає

Вважається, що рік народження людини визначений згори і душа вибирає його зовсім невипадково. Остання цифра є особливо важливою, передають Патріоти України.

За давнім китайським календарем, у кожний момент часу на землі панує одна з п’яти основних стихій: Дерево, Вогонь, Земля, Повітря та Вода.

Ці стихії мають сильний вплив як на природу, так і на характер людини, визначають її душевну організацію, звички, пристрасті. Ці стихії визначають важливі моменти у долі людини.

Остання цифра року народження 8 чи 9: Стихія Земля.

Люди землі надійні та терплячі. Сила землі наділяє їхньою відповідальністю по відношенню до близьких людей, у них багато амбіцій, але при цьому вони ідеалістичні. Проблеми вирішують поетапно з тверезою головою, у них добре розвинена інтуїція.

Навколишні люди намагаються рівнятися на них. Вони мають добре розвинені морально цінності. Людей землі цінують. Етика та дисципліна – це їх коник. Також вони можуть використовувати власні ресурси з розумом.

Люди Землі перебувають у добрих стосунках із грошима, вміють бачити багато речей з погляду перспективи. Бувають стримані в емоціях, але потребують того, щоб їх любили. Їм не вистачає крапельки авантюризму, вони хочуть все контролювати і найчастіше керуються виключно своєю вигодою та інтересами.

Найбільше у житті їх лякає невідомість, причому до виникнення панічних атак та депресії. Земля є центром, який відповідає за зміну сезонів. Колір землі жовтий і вона асоціюється з травною системою, зокрема селезінкою та шлунком.

Остання цифра року народження 6 або 7: Стихія Вогонь.

Люди вогню завжди чекають на пригоди і ніколи не відмовляться досліджувати щось нове. Це дуже активні, енергійні особи із задатками відмінних керівників. Вони люблять конкурувати та вигравати.

Люди вогню привабливі і чарівні, вони не виносять самотності, воліють оточувати себе людьми та постійним рухом. Крім того, вони вкрай прив’язані до близьких і тому зі всіх сил підтримують будь-які сімейні зв’язки, вони розумні дружелюбні, рішучі та ефектні. Також не позбавлені ораторського таланту.

Недоліки вогненних людей — це їхня агресивність і надмірне прагнення досягти мети будь-якими способами, крім того вони надмірно емоційні і страждають на брак терпіння. Егоїстичні та надто амбітні.

Вогонь – це південь, він представляє літній сезон, колір вогненно-червоний і він пов’язаний із серцево-судинною системою та серцем. Таким людям рекомендується триматися подалі від надлишкового тепла та контролювати емоції.

Остання цифра року народження 4 чи 5: Стихія Дерево.

Ці люди дуже щедрі і твердо дотримуються своїх принципів щодо етичної поведінки, люблять досліджувати світ і аналізувати інформацію. А ще вони вирізняються рідкісною силою переконання.

Люди дерева аскетичні і часто креативні, що часто проявляється у всьому, до чого вони можуть прикласти свою руку. Вони роботящі, прагнуть бути постійно зайнятими, тому що вважають, що праця — це найкраще застосування своїх сил.

Впевненість у собі, це одна з найкращих рис людей цієї стихії. Вони вдячні за все, що мають. Не намагаються гнатися за надмірностями або стрибнути вище за власну голову. Вони вірні друзі і ніколи не поводяться егоїстично. Є ідеальними командними працівниками та дуже співчутливими до інших людей. Вони грішать тим, що можуть брати на себе більше завдань, ніж їм під силу. Сезон дерева – весна. Зв’язок із жовчним міхуром та печінкою.

Остання цифра року народження 2 чи 3: Стихія Води.

Люди води вважаються привабливими і чуйними, вони можуть співчувати, вони дуже легкі і добре вміють плисти за течією. Крім того, вони розумні та креативні.

Найчастіше освоюють кілька професій, мають навички спілкування і можуть бути дуже переконливими. Також слід зазначити їх визначні здібності у сфері дипломатії. Вони інтуїтивні та здатні вловити те, що вислизає від уваги інших людей.

Це хороші організатори і не менш добрі виконавці. Крім того, вони завжди намагаються знайти просте рішення. Відрізняються пластичністю і часто потурають як своїм, так і чужим бажанням. Це сезон зима, колір чорний. Вода пов’язана із кістковою системою.

Останні цифри року народження 0 або 1: Стихія Повітря

Дуже незалежні, самостійні люди. Це зумовлено їхньою потужною силою характеру. Вони люблять себе, але при цьому дбають і поважають інших. Вони, як правило, досить стримані, але при зовнішньому тиску активно і непохитно обстоюють свою думку.

Представники цього елемента прагнуть впорядкованості і віддають перевагу балансу, рівновазі та чистоті у всіх сенсах слова. Вони надійні, але не намагаються бути частиною юрби. Коли люди цієї стихії знають, що вони хочуть, їх рішучості можна позаздрити, адже перешкоди і невдачі не зупиняють цих людей.

Проблеми вони вміють вирішувати з легкістю, вони не мають страху перед самотністю, але вони хочуть від соціуму визнання їх досягнень і успіхів. Серед недоліків людей повітря можна відзначити свідомий чи підсвідомий потяг до розкоші, грошей. Повітря – це запах, сезон осінь, колір білий і асоціюється з дихальною системою та легенями.

Перевірте себе! Психологічний тест за картинкою розкриє ваш темний бік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:09

Кожна людина бажає любити й бути коханою, досягати успіху і наповнювати життя приємними емоціями. Однак наші стосунки з іншими людьми можуть змінюватися під владою темної підсвідомості. Цей психологічний тест за картинкою вкаже на проблемну зону і допо...

Психологічний тест! Морозиво підкаже, яких стосунків ви потребуєте

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:09

Часто стосунки закінчуються тому, що партнери не розуміють, чи готові вони до серйозного кроку, чи ще не "нагулялися". За допомогою цього тесту перевірте, які стосунки ви шукаєте наразі, передають Патріоти України. Подивіться на картинку і оберіть моро...