Освіжать обличчя і позбавлять кількох років: Зірковий стиліст розповів про три кольори, які молодять

Якщо ви хочете виглядати молодшою та бажаєте підібрати одяг, який допоможе освіжити обличчя, варто звернути увагу на ці три кольори. На думку зіркового стиліста вони молодять на кілька років, передають Патріоти України.

Про це розповіли у виданні Who What Wear, поговоривши з зірковим стилістом Ендрю Гелвіксом. Він наполягає на тому, що колір відіграє таку важливу роль у вашому гардеробі — майже таку ж важливу, як і сам одяг. Поділився професіонал і тим, якого кольору слід точно уникати, якщо ви хочете виглядати молодшою. Виявляється це чорний колір. Стиліст вважає, що він надто суворий. А ось юнацькою енергією відрізняються червоний, рожевий та фіолетовий. Тому варто спробувати їх, якщо ви хочете виглядати більш свіжою і скинути кілька років.

Справжній червоний

Червоний — улюблений колір багатьох зірок і не дивно, адже він сповнений особливою енергією та силою. Тому Гелвікс вказує, що саме його потрібно обирати, якщо ви хочете візуально скинути кілька зайвих років. І знаменитості лише підтверджують цю думку стиліста.

Яскравий рожевий

Знаменитості старше 40 років вже не раз доводили, що коли справа доходить до бажання виглядати молодою та свіжою, яскраво рожевий колір вирішує будь-яку проблему. Зверніть особливу увагу на яскраві відтінки кольору фуксії. Стиліст впевнений, що в такому одязі кожна жінка буде виглядати неперевершено.

Ніжний бузковий

Фіолетовий колір вважається найменш очевидним для жінок, які досягли певного віку. Але стиліст впевнений, що завдяки ніжному бузковому відтінку можна кинути виклик старінню і виглядати на кілька років молодшою.

Спробуйте і ви ці зіркові поради, щоб візуально освіжити обличчя і "скинути" кілька років.

А ви це знали? Коли треба солити картоплю під час смаження

субота, 27 липень 2024, 21:12

Хочете картоплю зі смачною золотою скоринкою? Для цього треба не тільки правильно обробити саму картоплю, а й своєчасно її солити, щоб не було ефекту вареного овоча, передають Патріоти України. У вас вийде хрумка скоринка, якщо ви посолите картоплю піс...

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...