От чому причина! Дієтологиня перерахувала продукти, що заважають позбутися жиру на животі

Дієтологиня перерахувала продукти, що заважають позбутися жиру на животі

Вживаючи деякі продукти, неможливо позбутися жиру на животі, навіть якщо займатися спортом і дотримуватися здорового харчування. Так вважає дієтологиня Мелісса Ріфкін. Вона перерахувала такі продукти виданню Eat This, Not That, передають Патріоти України.

Рифкін розповіла, що жир накопичується через їжу з калоріями «неправильного» типу та хронічного стресу, а також у тих випадках, коли добове споживання калорій перевищує витрати.

До першої категорії, на її думку, можна віднести пироги, тістечка та печиво. Їх вона радить виключити з раціону насамперед.

Шкідливими для фігури можуть виявитися і корисні, на перший погляд, продукти – наприклад, дієтичний йогурт, мюслі та зернові батончики. Ріфкін пояснила, що в їхньому складі міститься багато цукру, який заважає схуднути. З тієї ж причини вона не радить їсти консервовані фрукти, квасолю та соус для барбекю.

«Вас здивує кількість цукру у соусі для барбекю. У двох столових ложках може бути близько 10 грамів, а багато хто при приготуванні використовують набагато більше», — каже вона.

Дієтологиня зазначила, що до вибору сухофруктів потрібно ставитись з обережністю, оскільки вони солодкі навіть самі по собі, та їх надмірне вживання може зашкодити фігурі. Крім цього, часто в їхньому складі є доданий цукор. Рифкін порадила уважно читати список інгредієнтів на упаковці та не купувати сухофрукти з підсолоджувачами.

Зовсім неприпустимо! ТОП-5 "виховних" фраз, які ламають дитині психіку

неділя, 29 вересень 2024, 18:05

Психологи назвали неприпустимі фрази, які в жодному випадку не можна говорити дітям, передають Патріоти України. Розповідаємо, які фрази не можна говорити своїм діткам, щоб не спровокувати у них формування комплексів та фобій. Які слова краще використо...

Перевірте вашу гаджет на роботоздатність: Топ лайфхаків для ноутбука, які допоможуть використовувати закладені можливості на повну

неділя, 29 вересень 2024, 13:07

Ноутбуки стали невід'ємною частиною нашого повсякденного життя. Ми використовуємо їх для роботи, навчання, розваг та спілкування. Однак, незважаючи на їхню популярність, багато користувачів не знають, як максимально ефективно використовувати свої прист...