От у чому проблема! Психологічний тест розповість про вашу глибоку травму

Психологія грає в нашому житті величезну роль. Навіть незначний момент, якому ви не надали значення, може відбитися на майбутньому і побудові особистості, передають Патріоти України.

Найчастіше психологічні травми ми отримуємо в дитинстві. Психологічний тест допоможе визначити, що ховається у вашому минулому. Подивіться на картинку і оберіть зображення, спираючись на свою інтуїцію.

  1. Близькі люди в дитинстві не надали вам достатньо любові. Ви шукали їх визнання і схвалення, але не отримували бажаного. Як результат, у дорослому житті у вас дуже занижена самооцінка. Вас дуже хвилює критика у вашу адресу.
  2. Хтось із ваших близьких колись не зміг виправдати вашої довіри. З тих пір ви бачите у всьому обман і несправедливість. Ви припинили довіряти людям, оскільки в дитинстві батьки не виконували своїх обіцянок. Через це може не складатися особисте життя, і існують проблеми у спілкуванні з протилежною статтю.
  3. У дитинстві ви відчували себе аутсайдером. Ваші однолітки вас недооцінили, і не хотіли спілкуватися. Тому слова схвалення вам мало знайомі. Ви звикли все робити самотужки, покладаючись тільки на свої сили. У дорослому житті ви прагнете бути кращим у всьому, щоб довести свою значимість.
  4. Ваша травма з дитинства - це втрата близької людини. Страх чергової втрати супроводжує вас протягом усього життя. Зараз ви боїтеся втратити свою другу половинку, тому часом проявляєте надмірну нав'язливість зі свого боку.

А ви це знали? Чи справді банани допомагають схуднути

субота, 27 липень 2024, 13:15

Незалежно від того, чи це теплий шматочок бананового хліба, корисний смузі чи просто перекус перед тренуванням, банани можуть стати смачним і поживним доповненням до вашого раціону. Вони багаті на важливі речовини, такі як харчові волокна, вітаміни B6 ...

Лише спробуйте! Такі котлети ви ще не готували - з риби, рису та моркви

субота, 27 липень 2024, 12:12

Звичайні рибні котлети всі добре знають. І те що їх можна подати з рисом на гарнір теж. А от рецепт приготування, де все це разом поєднано, знають не всі. Пропонуємо спробувати приготувати рибні котлети з рисом та морквою, бо котлети виходять ніжні та ...