Сода має унікальну здатність "зрівнювати" смак різнорідних компонентів, завдяки чому страва виходить більш збалансованою, передають Патріоти України.
Якщо вам здається, що м’ясо недостатньо якісне (жорстке), то невелика кількість соди допоможе його пом’якшити. В результаті навіть із недорогих продуктів виходить приготувати якісні котлети. Також завдяки соді страва завжди виходить пишною. Порошок має чудову здатність буквально “піднімати” фарш.
Якщо ви вирішили додати соду у фарш, то робити це потрібно обережно. Занадто велика кількість додасть котлетам дивного присмаку, тому дотримуйтесь норм.
На половину кілограма м’ясних продуктів потрібно трохи більше половини маленької ложки соди.
Її слід рівномірно розподілити по фаршу, а потім зайнятися його вимішуванням.
Також не варто вводити молочні продукти до складу компонентів. Після попередньої підготовки фарш потрібно на годину відправити у холодильник.
Говард Такер, 102-річний невролог із США, не лише став рекордсменом Книги рекордів Гіннеса як найстаріший практикуючий лікар, але й продовжує активно подавати заявки на роботу - навіть після закриття лікарні, де він працював, у 2022 році, передають Пат...
Психологічні тести допомагають краще зрозуміти себе. Перед вами - 5 зображень пір'їн. Оберіть одну інтуїтивно, не задумуючись довго. Ваш вибір підкаже, які цінності керують вами у повсякденному житті, передають Патріоти України. Ви — спокійна, гармоній...