От у чому причина! Навіщо досвідчені господині додають соду у котлетний фарш

Сода має унікальну здатність "зрівнювати" смак різнорідних компонентів, завдяки чому страва виходить більш збалансованою, передають Патріоти України.

Подробиці

Якщо вам здається, що м’ясо недостатньо якісне (жорстке), то невелика кількість соди допоможе його пом’якшити. В результаті навіть із недорогих продуктів виходить приготувати якісні котлети. Також завдяки соді страва завжди виходить пишною. Порошок має чудову здатність буквально “піднімати” фарш.

Як правильно додавати продукт

Якщо ви вирішили додати соду у фарш, то робити це потрібно обережно. Занадто велика кількість додасть котлетам дивного присмаку, тому дотримуйтесь норм.

На половину кілограма м’ясних продуктів потрібно трохи більше половини маленької ложки соди.

Її слід рівномірно розподілити по фаршу, а потім зайнятися його вимішуванням.

Також не варто вводити молочні продукти до складу компонентів. Після попередньої підготовки фарш потрібно на годину відправити у холодильник.

А ви це знали? Заряджання смартфона можна прискорити натисканням лише однієї кнопки

четвер, 9 травень 2024, 18:45

Наразі багато людей користуються смартфонами, але зазвичай ігнорують сім правил правильної зарядки гаджета. Втім, бувають випадки, коли телефон потрібно дуже швидко зарядити. Виявляється, достатньо натиснути на смартфоні одну кнопку, щоб зарядка відбув...

Дізнайтеся свій душевний стан - тест у картинці

четвер, 9 травень 2024, 18:12

Душевний стан людини не визначається його настроєм або характером. Цей показник залежить від наявності негативних емоцій і переживань, а також від того, як людина на них реагує. Часто ми настільки глибоко ховаємо почуття, що самі насилу можемо оцінити ...