
Сода має унікальну здатність "зрівнювати" смак різнорідних компонентів, завдяки чому страва виходить більш збалансованою, передають Патріоти України.
Якщо вам здається, що м’ясо недостатньо якісне (жорстке), то невелика кількість соди допоможе його пом’якшити. В результаті навіть із недорогих продуктів виходить приготувати якісні котлети. Також завдяки соді страва завжди виходить пишною. Порошок має чудову здатність буквально “піднімати” фарш.
Якщо ви вирішили додати соду у фарш, то робити це потрібно обережно. Занадто велика кількість додасть котлетам дивного присмаку, тому дотримуйтесь норм.
На половину кілограма м’ясних продуктів потрібно трохи більше половини маленької ложки соди.
Її слід рівномірно розподілити по фаршу, а потім зайнятися його вимішуванням.
Також не варто вводити молочні продукти до складу компонентів. Після попередньої підготовки фарш потрібно на годину відправити у холодильник.
Ви коли-небудь замислювалися, що може розповісти про вас простий тест на особистість? Це маленьке дослідження розкриє несподівані сторони вашого характеру.Незалежно від того, що саме ви побачили на малюнку передусім, кожен варіант говорить щось унікаль...
В Україні інспектори виявили понад 24 тисячі одиниць дитячої продукції, яка загрожує здоров’ю. Частина іграшок може викликати токсичні реакції та травмувати дитину. Про це повідомляє Держпродспоживслужба, передають Патріоти України. Протягом 2025 року ...