Сода має унікальну здатність "зрівнювати" смак різнорідних компонентів, завдяки чому страва виходить більш збалансованою, передають Патріоти України.
Якщо вам здається, що м’ясо недостатньо якісне (жорстке), то невелика кількість соди допоможе його пом’якшити. В результаті навіть із недорогих продуктів виходить приготувати якісні котлети. Також завдяки соді страва завжди виходить пишною. Порошок має чудову здатність буквально “піднімати” фарш.
Якщо ви вирішили додати соду у фарш, то робити це потрібно обережно. Занадто велика кількість додасть котлетам дивного присмаку, тому дотримуйтесь норм.
На половину кілограма м’ясних продуктів потрібно трохи більше половини маленької ложки соди.
Її слід рівномірно розподілити по фаршу, а потім зайнятися його вимішуванням.
Також не варто вводити молочні продукти до складу компонентів. Після попередньої підготовки фарш потрібно на годину відправити у холодильник.
У кожного з нас є улюблені ласощі - хтось не уявляє дня без жувальних ведмедиків, інші шаленіють від печива, а дехто не пройде повз цукерок чи солодкої вати. Але твій вибір улюбленої смакоти може розкрити про тебе більше, ніж ти думаєш, передають Патрі...
Якщо ви доглядаєте свої кімнатні рослини точно так, як рекомендують інструкції, а вони все одно почуваються не надто добре, можливо, ви припускаєтесь помилки у виборі води для поливу. Якість рідини дуже важлива для підтримання здоров’я квітів, передают...