Якщо ви любите деруни, тоді вас зацікавить інформація про збереження апетитного кольору картоплі. Золотистий колір є бажаним для страви порівняно з невиразним чи навіть сіруватим. Досвідчені кулінари знають секрет привабливих дерунів, а ми поділимось ним з вами, передають Патріоти України.
Кулінари рекомендують до тертої картоплі відразу додавати терту цибулю. Саме вона допоможе зберегти колір. На 1 кг картоплі потрібно 1 цибулину.
Є також інші інгредієнти, які можуть виконати цю місію: кефір, лимонний сік, сметана. Просто в невеликій кількості підмішайте до картоплі. Буквально 1-2 ст.л. Іноді навіть молоко підливають. Важливий момент — борошно. Не сипте її багато. Потрібно знати міру. Якщо додати більше потрібного, тоді у вас будуть масивні овочеві оладки, а не апетитні та хрусткі деруни.
Українцям варто захистити свою техніку через можливі стрибки напруги під час нових відключень. Бажано не лише вимикати телевізор, холодильник, бойлер та іншу техніку з розеток, а й встановити реле напруги, передають Патріоти України. Про це йдеться у м...
Іноді жінка не розуміє, чи подобається чоловікові, бо він відверто про це не говорить, а запитати прямо не наважується або не має такої можливості, передають Патріоти України. Чоловік зазвичай соромиться зізнатися, що йому подобається жінка, бо не звик...