Якщо ви любите деруни, тоді вас зацікавить інформація про збереження апетитного кольору картоплі. Золотистий колір є бажаним для страви порівняно з невиразним чи навіть сіруватим. Досвідчені кулінари знають секрет привабливих дерунів, а ми поділимось ним з вами, передають Патріоти України.
Кулінари рекомендують до тертої картоплі відразу додавати терту цибулю. Саме вона допоможе зберегти колір. На 1 кг картоплі потрібно 1 цибулину.
Є також інші інгредієнти, які можуть виконати цю місію: кефір, лимонний сік, сметана. Просто в невеликій кількості підмішайте до картоплі. Буквально 1-2 ст.л. Іноді навіть молоко підливають. Важливий момент — борошно. Не сипте її багато. Потрібно знати міру. Якщо додати більше потрібного, тоді у вас будуть масивні овочеві оладки, а не апетитні та хрусткі деруни.
Картопля - один із найбюджетніших, найсмачніших і найкорисніших овочів, який може бути основою для пюре, салатів, супів. А також її можна просто посмажити, стушкувати, зварити з вершковим маслом з зеленню і запекти зі спеціями та часником, передають Па...
Кава довгий час вважалася простим стимулятором та частиною не зовсім здорового способу життя. Сьогодні сучасні дослідження показують, що це не зовсім так: кава може позитивно впливати на профілактику багатьох захворювань. Але чи всім її можна пити без ...