Деруни - популярна страва на столі українців. Це відмінний варіант для обіду, вечері або навіть перекусу в тому випадку, якщо хочеться простої, але смачної страви, передають Патріоти України.
Це досить проста у приготуванні страва. Зазвичай деруни готують із тертої картоплі, яєць та борошна, але іноді вони залишаються сирими всередині, не хрумтять або взагалі розповзаються по тарілці. Якщо ж ви хочете, щоб страва завжди виходила смачною, візьміть на замітку три прийоми від Pixelinform. Вони допоможуть зробити страву апетитною.
Правильна робота з картоплею. Річ у тому, що цей овоч може змінити колір або виділити безліч води. Тому слід спочатку подрібнити картоплю, посолити, перемішати та залишити на 5 хвилин. Через вказаний час потрібно просто віджати картопляну масу, додати ложку сметани та готувати далі.
Додайте в страву часник — їм ви точно не зіпсуєте картоплю. Для покращення страви візьміть 1-2 зубчики, поріжте ножем і додайте до картопляної маси – і ваші деруни буквально зметуть зі столу. Подрібніть терткою та додайте в картопляну масу копчений сир. Це може здатися несподіваним, але деруни вийдуть ситними та оригінальними на смак.
Українцям для в’їзду до Польщі потрібно мати чинний закордонний паспорт, медичну страховку з покриттям від 30 000 євро та достатньо коштів. Зокрема зазначається, щонайменше 300 злотих (≈ 3 403 грн) на коротку поїздку або 75 злотих (≈ 850 грн) на кожен ...
Чай з ромашки - це один із найпопулярніших напоїв у фітотерапії, який використовується з давніх давен, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Завдяки своїм заспокійливим, протизапальним і лікувальним властивостям ромашка стала справжньою скарб...