Деруни - популярна страва на столі українців. Це відмінний варіант для обіду, вечері або навіть перекусу в тому випадку, якщо хочеться простої, але смачної страви, передають Патріоти України.
Це досить проста у приготуванні страва. Зазвичай деруни готують із тертої картоплі, яєць та борошна, але іноді вони залишаються сирими всередині, не хрумтять або взагалі розповзаються по тарілці. Якщо ж ви хочете, щоб страва завжди виходила смачною, візьміть на замітку три прийоми від Pixelinform. Вони допоможуть зробити страву апетитною.
Правильна робота з картоплею. Річ у тому, що цей овоч може змінити колір або виділити безліч води. Тому слід спочатку подрібнити картоплю, посолити, перемішати та залишити на 5 хвилин. Через вказаний час потрібно просто віджати картопляну масу, додати ложку сметани та готувати далі.
Додайте в страву часник — їм ви точно не зіпсуєте картоплю. Для покращення страви візьміть 1-2 зубчики, поріжте ножем і додайте до картопляної маси – і ваші деруни буквально зметуть зі столу. Подрібніть терткою та додайте в картопляну масу копчений сир. Це може здатися несподіваним, але деруни вийдуть ситними та оригінальними на смак.
Редиска – одна з перших культур, які висівають навесні. Але навіть досвідчені городники нерідко стикаються з проблемою стрілкування, коли замість соковитого коренеплоду рослина витягується вгору. У такому разі редиска стає твердою, волокнистою, гіркою ...
Чому ін’єкційні препарати (ботулотоксини, гіалуронова кислота, філери, біоревіталізанти тощо), потрапляють не туди, куди мали б, та чому можують призвести до незворотної втрати зору, розповів офтальмолог вищої категорії, офтальмохірург, кандидат медичн...