Величезна популярність фаршированих перців пояснюється дуже просто, адже страва виходить смачною та поживною. Крім того, його приготування зазвичай не викликає труднощів, передають Патріоти України.
Так, достатньо додати в фарш зварений рис і засмажку, покласти цю масу в підготовлені овочі, відправити в каструлю, залити соусом і поставити посуд на плиту або в духовку.
Через деякий час вийде смачна страва. Однак страва вийде ще більш апетитною, якщо поекспериментувати з інгредієнтами.
Смак фаршированих перців розкриється по-новому, якщо додати в м’ясну основу подрібнені і розігріті на сковороді печериці. За рахунок цього компонента і так апетитне блюдо перетвориться на справжній кулінарний шедевр.
Замість грибів у фарш можна додати шматочки смаженого бекону. У цьому випадку також з’явиться цікавий смак. Є ще один цікавий кулінарний лайфхак. Так, рис можна замінити на гречку. Вийде оригінально та смачно.
Після 40 років багато людей починають звертати більше уваги на своє здоров'я та фізичну форму. З віком організм трансформується, а процеси обміну речовин сповільнюються, тому маса тіла може різко збільшитися, передають Патріоти України. ЛікарУляна Верн...
Водіям в Україні категорично заборонено перетинати суцільну лінію розмітки, адже це прямо суперечить правилам дорожнього руху (ПДР). Про це повідомляє видання «Новини Ю», передають Патріоти України. За порушення цієї норми водію загрожує штраф у розмір...