От у чому секрет! Фарширований перець вийде набагато смачнішим, якщо використати цей несподіваний інгредієнт

Величезна популярність фаршированих перців пояснюється дуже просто, адже страва виходить смачною та поживною. Крім того, його приготування зазвичай не викликає труднощів, передають Патріоти України.

Так, достатньо додати в фарш зварений рис і засмажку, покласти цю масу в підготовлені овочі, відправити в каструлю, залити соусом і поставити посуд на плиту або в духовку.

Через деякий час вийде смачна страва. Однак страва вийде ще більш апетитною, якщо поекспериментувати з інгредієнтами.

Секретний інгредієнт

Смак фаршированих перців розкриється по-новому, якщо додати в м’ясну основу подрібнені і розігріті на сковороді печериці. За рахунок цього компонента і так апетитне блюдо перетвориться на справжній кулінарний шедевр.

Інші варіанти

Замість грибів у фарш можна додати шматочки смаженого бекону. У цьому випадку також з’явиться цікавий смак. Є ще один цікавий кулінарний лайфхак. Так, рис можна замінити на гречку. Вийде оригінально та смачно.

Все дуже просто! Як приготувати натуральний дезодорант для чутливої шкіри

четвер, 26 вересень 2024, 23:10

Існує безліч рецептів приготування натурального дезодоранту, але цей цікавий тим, що в ньому, на відміну від інших, взагалі не використовується харчова сода, яка може викликати подразнення шкіри, передають Патріоти України. На сторінці Herbal Academy р...

А ви це знали? Скільки потрібно рухатися, якщо у вас сидяча робота - дослідження вчених

четвер, 26 вересень 2024, 18:48

Вчені підрахували, скільки вправ потрібно робити в день, щоб "компенсувати" сидячу роботу. Згідно з дослідженнями, до 40 хвилин фізичної активності щодня є правильним обсягом, щоб збалансувати 10 годин сидіння на місці, передають Патріоти України. Щопр...