От у чому секрет! Господиня розповіла хитрість, щоб напівфабрикати не прилипали до дощечки

У наш час, коли кожна година або й хвилина мають свою ціну, потрібно планувати свої домашні справи на кухні. Якщо ви хочете зробити заготовки вечері чи обіду, то, мабуть, часто ліпите вареники, пельмені, котлети в морозилку. Це дуже зручно, особливо коли немає часу це робити після роботи, передають Патріоти України.

Подробиці

Але буває, що напівфабрикати псуються, якщо прилипають до поверхні.

Щоб ваші напівфабрикати не прилипали до дощечки, можна посипати її борошном, змастити олією, а можна використати легший спосіб.

Потрібно на дощечку натягнути целофановий пакет, викласти вареники або котлети, заморозити їх. А потім, витягнувши дошку, вивернути пакет разом із замерзлими виробами.

Яке масло краще купувати - 73% чи 82% - пояснюють експерти

неділя, 2 листопад 2025, 8:45

На полицях магазинів можна побачити вершкове масло з різним вмістом жиру - 72,5%, 73%, 80% чи 82%. Багато хто вважає, що це просто питання смаку, але насправді різниця між ними суттєва, передають Патріоти України. Експерти пояснюють: справжнім вершкови...

А ви це знали? Чому потрібно додати пшоно до свого раціону і як його правильно готувати

неділя, 2 листопад 2025, 7:42

Пшоно окультурений вид проса. Наразі у продажу присутнє лише шліфоване пшоно, бо жорстке лушпиння оболонок робить його складно їстівним. Готувати пшоно можна у вигляді каші, а також варити суп, додавати в салати, передають Патріоти України. Нутриціоло...