От у чому секрет! Господиня розповіла хитрість, щоб напівфабрикати не прилипали до дощечки

У наш час, коли кожна година або й хвилина мають свою ціну, потрібно планувати свої домашні справи на кухні. Якщо ви хочете зробити заготовки вечері чи обіду, то, мабуть, часто ліпите вареники, пельмені, котлети в морозилку. Це дуже зручно, особливо коли немає часу це робити після роботи, передають Патріоти України.

Подробиці

Але буває, що напівфабрикати псуються, якщо прилипають до поверхні.

Щоб ваші напівфабрикати не прилипали до дощечки, можна посипати її борошном, змастити олією, а можна використати легший спосіб.

Потрібно на дощечку натягнути целофановий пакет, викласти вареники або котлети, заморозити їх. А потім, витягнувши дошку, вивернути пакет разом із замерзлими виробами.

А ви це знали? Чи справді банани допомагають схуднути

субота, 27 липень 2024, 13:15

Незалежно від того, чи це теплий шматочок бананового хліба, корисний смузі чи просто перекус перед тренуванням, банани можуть стати смачним і поживним доповненням до вашого раціону. Вони багаті на важливі речовини, такі як харчові волокна, вітаміни B6 ...

Лише спробуйте! Такі котлети ви ще не готували - з риби, рису та моркви

субота, 27 липень 2024, 12:12

Звичайні рибні котлети всі добре знають. І те що їх можна подати з рисом на гарнір теж. А от рецепт приготування, де все це разом поєднано, знають не всі. Пропонуємо спробувати приготувати рибні котлети з рисом та морквою, бо котлети виходять ніжні та ...