От у чому секрет! Як без гарячої води та мікрохвильової печі розморозити великий шматок м’яса

Простий спосіб, який дозволить розморозити великий шматок м’яса із морозильника за 10 хвилин. Для цього не доведеться використовувати гарячу воду або мікрохвильову піч, передають Патріоти України.

Спосіб підійде як для м’яса, а й риби, курки, фаршу. Використання гарячої води та мікрохвильової печі часто пов’язане з тим, що продукт «перевариться», побіліє.

Як швидко розморозити м’ясо

Знадобиться цукор. Багато хто не вірить, що цей продукт допомагає в розморожуванні м’яса, але виявляється, що метод робочий.

У теплій воді, температура якої не більше 40 градусів, слід розчинити 1 ст. л. цукру. Після цього в цю воду опускають заморожений продукт, який потрібно розморозити.

Продукт кладуть у воду без пакування (пакету, паперу).

У середньому м’ясо (курка, фарш чи т. буд.) розморожується за 8-10 хвилин. Завдяки цьому способу зберігається смак та текстура продуктів. І найголовніший плюс полягає у досить швидкій розморозці.

Психологічний тест: Про що говорять ваші брови

субота, 27 квітень 2024, 10:07

Форма брів не лише грає важливу роль у зовнішності людини, але й може розповісти багато деталей про її характер. Дослідники виявили, що поглянувши на брови співрозмовника, можна дізнатися цікаві факти про його особистість, передають Патріоти України. Д...

Те, у якій позі ви спите, розкаже про ваш характер - цікавий тест

субота, 27 квітень 2024, 9:12

Пропонуємо вам швидкий тест: все залежить від того, як ви спите. Оберіть на світлині позу, в якій ви спите найчастіше, і ви дізнаєтесь усю правду про себе, передають Патріоти України. Деталі. Ви - закрита людина, але дуже сильна. Ви не любите гаміру ...