Простий спосіб, який дозволить розморозити великий шматок м’яса із морозильника за 10 хвилин. Для цього не доведеться використовувати гарячу воду або мікрохвильову піч, передають Патріоти України.
Спосіб підійде як для м’яса, а й риби, курки, фаршу. Використання гарячої води та мікрохвильової печі часто пов’язане з тим, що продукт «перевариться», побіліє.
Знадобиться цукор. Багато хто не вірить, що цей продукт допомагає в розморожуванні м’яса, але виявляється, що метод робочий.
У теплій воді, температура якої не більше 40 градусів, слід розчинити 1 ст. л. цукру. Після цього в цю воду опускають заморожений продукт, який потрібно розморозити.
Продукт кладуть у воду без пакування (пакету, паперу).
У середньому м’ясо (курка, фарш чи т. буд.) розморожується за 8-10 хвилин. Завдяки цьому способу зберігається смак та текстура продуктів. І найголовніший плюс полягає у досить швидкій розморозці.
Народні прикмети про гроші передають багаторічний досвід людей і допомагають уникати фінансових проблем або залучати достаток, передають Патріоти України. 1. Не давайте борги на порожній шлунок Позичати гроші, коли ви самі у скруті, вважається небезпе...
Дієтологи зазначають: таке бажання може вказувати на дефіцит електролітів, вітамінів або мінералів, передають Патріоти України. Що може означати кожен смак:. Що робити:. Попередження: постійне бажання всіх трьох смаків може сигналізувати про порушення ...