От у чому секрет! Як готувати, щоб м’ясо не вийшло жорстким

Деякі кулінари вважають, що не хліб, а м’ясо - усьому голова, тому регулярно готують із цього продукту різні страви. М’ясо це джерело білка, тому цей продукт дійсно важливий у нашому раціоніЮ передають Патріоти України.

Подробиці

Нерідко господині стикаються із проблемою: приготоване м’ясо виходить жорстким, через що страждає смак та загальне враження від страви.

Досвідчені кухарі назвали одну дію, яка може призвести до такого результату.

Помилка кулінарів

Щоб соковите м’ясо на обід чи вечерю вийшло м’яким і смачним, його не можна солити до завершення готування. Особливо це стосується тих випадків, коли готуються цупкі шматки м’яса.

Якщо посолити продукт до закінчення приготування, то на поверхні м’яса не залишиться рідини. Саме через це воно стає твердим.

Рум’яне м’ясо

Щоб м’ясо, приготовлене в духовці, було максимально рум’яним з апетитною скоринкою, потрібно використовувати найкращий маринад. Таким є гранатовий сік та мед, розведене вино, коньяк чи вода.

Як Opel Movano допомагає бізнесам скоротити витрати на транспортування вантажів?

понеділок, 12 травень 2025, 13:01

Витрати на транспортування з'їдають левову частку бюджету? Кожен підприємець шукає шляхи оптимізації. Сучасний фургон Opel Movano – продуманий інструмент для ефективного бізнесу та розумних перевезень. Давайте розберемося, які його переваги допоможуть ...

Лише факти! Чи може комп’ютерна томографія викликати рак - що показало дослідження

понеділок, 12 травень 2025, 9:20

Нове дослідження показало, що іонізуюче випромінювання під час проведення комп’ютерної томографії може призвести до раку, передають Патріоти України. Щоб дізнатися, чи може комп’ютерна томографія викликати рак, науковці університету Каліфорнії у Сан-Фр...