
Деякі кулінари вважають, що не хліб, а м’ясо - усьому голова, тому регулярно готують із цього продукту різні страви. М’ясо це джерело білка, тому цей продукт дійсно важливий у нашому раціоніЮ передають Патріоти України.
Нерідко господині стикаються із проблемою: приготоване м’ясо виходить жорстким, через що страждає смак та загальне враження від страви.
Досвідчені кухарі назвали одну дію, яка може призвести до такого результату.
Помилка кулінарів
Щоб соковите м’ясо на обід чи вечерю вийшло м’яким і смачним, його не можна солити до завершення готування. Особливо це стосується тих випадків, коли готуються цупкі шматки м’яса.
Якщо посолити продукт до закінчення приготування, то на поверхні м’яса не залишиться рідини. Саме через це воно стає твердим.
Рум’яне м’ясо
Щоб м’ясо, приготовлене в духовці, було максимально рум’яним з апетитною скоринкою, потрібно використовувати найкращий маринад. Таким є гранатовий сік та мед, розведене вино, коньяк чи вода.
Підтримувати ідеальну чистоту вдома стає дедалі простіше завдяки сучасним технологіям. Сьогодні робот пилосос миючий – це не розкіш, а необхідність для тих, хто цінує свій час і комфорт. Цей компактний пристрій ефективно прибирає пил, сміття та навіть ...
Якщо ви вже ввімкнули центральне опалення та помітили, що радіатори все ще холодні, є одна річ, яку вам потрібно обов’язково робити раз на рік, передають Патріоти України. Якщо ви хочете використовувати менше енергії та, можливо, зменшити свої рахунки,...