От у чому секрет! Як пом’якшити смак дуже гіркої кави

Далеко не всім людям подобається дуже міцна кава, передають Патріоти України. Надмірну гіркуватість оцінять лише деякі кавомани. Але що робити, якщо ви вже придбали новий сорт кави, а потім, посмакувавши, зрозуміли що вона надто міцна для вас?

Подробиці

Відповідь проста: при приготуванні напою, що бадьорить, треба використовувати додаткові інгредієнти. Якщо змішати з розчинною кавою два простих продукти, то смак стане набагато м’якшим.

Рятівні інгредієнти

Перед тим, як залити суху каву окропом, додайте в чашку сіль і корицю. Ні з першим, ні з другим продуктом переборщувати не потрібно. В обох випадках вистачить однієї щіпки.

Якщо разом з розчинною кавою в ємності будуть знаходитись солоний і коричневий компоненти, то занадто гіркий смак зникне. Або, якщо точніше говорити, виявиться «замаскованим».

Людина, яка вживає такий напій, не відчуватиме зайвої «гірчинки». За наявності невеликої кількості солі та кориці кава стане м’якшою. На смак такий напій буде приємним.

"Золоті правила"! Як зберегти фрукти та овочі свіжими якомога довше

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:00

Досі відвідуєте продуктові магазини частіше, ніж хотілося, тому що овочі і фрукти у вашому холодильнику псуються надто швидко? Тоді дочитайте до кінця, передають Патріоти України. Фудблогерка Емі Кросс у своєму Instagram поділилась чудовим лайфхаком зі...

Забудете про проблему! Як за дві хвилини позбутися неприємного запаху в холодильнику

п’ятниця, 26 липень 2024, 19:55

Якщо скористатися такими підручними засобами, вам не доведеться мити холодильник, неприємний запах зникне, як і не було, передають Патріоти України. Наразі літо, а світло вимикають настільки часто, що продукти в холодильнику псуються дуже швидко. І щоб...