От у чому секрет! Як пом’якшити смак дуже гіркої кави

Далеко не всім людям подобається дуже міцна кава, передають Патріоти України. Надмірну гіркуватість оцінять лише деякі кавомани. Але що робити, якщо ви вже придбали новий сорт кави, а потім, посмакувавши, зрозуміли що вона надто міцна для вас?

Подробиці

Відповідь проста: при приготуванні напою, що бадьорить, треба використовувати додаткові інгредієнти. Якщо змішати з розчинною кавою два простих продукти, то смак стане набагато м’якшим.

Рятівні інгредієнти

Перед тим, як залити суху каву окропом, додайте в чашку сіль і корицю. Ні з першим, ні з другим продуктом переборщувати не потрібно. В обох випадках вистачить однієї щіпки.

Якщо разом з розчинною кавою в ємності будуть знаходитись солоний і коричневий компоненти, то занадто гіркий смак зникне. Або, якщо точніше говорити, виявиться «замаскованим».

Людина, яка вживає такий напій, не відчуватиме зайвої «гірчинки». За наявності невеликої кількості солі та кориці кава стане м’якшою. На смак такий напій буде приємним.

Як приготувати ідеальне картопляне пюре - секрети найсмачнішого гарніру

субота, 4 травень 2024, 7:14

Розповідаємо, як приготувати ніжне картопляне пюре в домашніх умовах, якими хитрощами користуються кухарі, і що додати до картоплі, щоб отримати неповторний гарнір, передають Патріоти України. Картопляне пюре – універсальний гарнір, який подобається і...

Народні прикмети на 4 травня. Чим українці традиційно опікувались на Пелагеїн день

субота, 4 травень 2024, 7:05

Християни східного обряду 4 травня за еовоюліпнським календарем відзначають день пам’яті святої мучениці Пелагеї. Також відома як Пелагія Таврійська, була християнською святою, яка жила в III столітті в місті Тарсі, що на території сучасної Туреччини. ...