
Далеко не всім людям подобається дуже міцна кава, передають Патріоти України. Надмірну гіркуватість оцінять лише деякі кавомани. Але що робити, якщо ви вже придбали новий сорт кави, а потім, посмакувавши, зрозуміли що вона надто міцна для вас?
Відповідь проста: при приготуванні напою, що бадьорить, треба використовувати додаткові інгредієнти. Якщо змішати з розчинною кавою два простих продукти, то смак стане набагато м’якшим.
Рятівні інгредієнти
Перед тим, як залити суху каву окропом, додайте в чашку сіль і корицю. Ні з першим, ні з другим продуктом переборщувати не потрібно. В обох випадках вистачить однієї щіпки.
Якщо разом з розчинною кавою в ємності будуть знаходитись солоний і коричневий компоненти, то занадто гіркий смак зникне. Або, якщо точніше говорити, виявиться «замаскованим».
Людина, яка вживає такий напій, не відчуватиме зайвої «гірчинки». За наявності невеликої кількості солі та кориці кава стане м’якшою. На смак такий напій буде приємним.
Православне свято 25 листопада за новим календарем (8 грудня за старим) - день пам'яті Климента I, папи Римського і одного з апостолів від сімдесяти (у народі - Клим Холодний). За юліанським календарем - святителя Іоанна Милостивого, патріарха Олександ...
Підтримати чистоту на кухні складно, особливо коли індукційна варильна поверхня покривається пригорілими плямами. Звичайні мийні засоби не завжди допомагають, а чищення стає виснажливим. Один популярний метод з інтернету здивував користувачів: таблетка...