От у чому секрет! Як пом’якшити смак дуже гіркої кави

Далеко не всім людям подобається дуже міцна кава, передають Патріоти України. Надмірну гіркуватість оцінять лише деякі кавомани. Але що робити, якщо ви вже придбали новий сорт кави, а потім, посмакувавши, зрозуміли що вона надто міцна для вас?

Подробиці

Відповідь проста: при приготуванні напою, що бадьорить, треба використовувати додаткові інгредієнти. Якщо змішати з розчинною кавою два простих продукти, то смак стане набагато м’якшим.

Рятівні інгредієнти

Перед тим, як залити суху каву окропом, додайте в чашку сіль і корицю. Ні з першим, ні з другим продуктом переборщувати не потрібно. В обох випадках вистачить однієї щіпки.

Якщо разом з розчинною кавою в ємності будуть знаходитись солоний і коричневий компоненти, то занадто гіркий смак зникне. Або, якщо точніше говорити, виявиться «замаскованим».

Людина, яка вживає такий напій, не відчуватиме зайвої «гірчинки». За наявності невеликої кількості солі та кориці кава стане м’якшою. На смак такий напій буде приємним.

Легко та смачно! Ідеальне тісто на сухих дріжджах для домашньої піци

середа, 2 липень 2025, 23:10

Якщо ви давно мріяли приготувати смачну піцу вдома, але не знали, з чого почати, ми готові поділитися з вами секретом ідеального тіста на сухих дріжджах. Цей рецепт ідеально підійде навіть для початківців, а результат вас приємно здивує, передають Патр...

Вчені знайшли "споживачів" хімікатів: Які бактерії вбивають рак і виводять токсини з організму

середа, 2 липень 2025, 18:30

Університет Кембриджа зробив справжній прорив у боротьбі з вічними хімікатами - PFAS, які роками накопичуються в організмі, провокують рак, безпліддя й вроджені вади, передають Патріоти України. Дослідники виявили, що певні кишкові бактерії «витягують»...