От у чому секрет! Як позбутися неприємного запаху під час смаження риби

У процесі приготування смаженої риби часто виникає один момент: з’являється неприємний аромат, з яким не завжди справляється навіть якісна витяжка. Для багатьох цей момент є неприйнятним, тому господині не надто часто смажать рибу, передають Патріоти України.

Подробиці

Проте всього кілька хитрощів допоможе вирішити проблему.

Що потрібно для цього зробити

Попередня підготовка

Не всі знають про те, що рибу можна і навіть необхідно попередньо вимочувати. Це допоможе смаку стати більш делікатним та цікавим.

До того ж молоко нейтралізує будь-які неприємні аромати.

20 хвилин на “молочні ванни” буде цілком достатньо.

Лимонний сік

Риба ідеально поєднується зі смаком та ароматом цитрусових. Але не всі знають, що лимон допоможе позбавити кухню неприємного аромату смаженої риби.

Для цього перед відправленням на сковорідку злегка збризніть шматок риби соком цитрусового фрукта.

Особливий вид олії

Найчастіше господині, які дбають про своє здоров’я, вважають за краще використовувати для смаження рафіновану олію. Економні жінки віддають перевагу традиційній рослинній.

Однак обидва варіанти ніяк не можуть вплинути на запах.

З його нейтралізацією чудово справляється ріпакова олія.

ТОП-5 простих способів бути щасливим навіть у найскладніші дні

п’ятниця, 5 грудень 2025, 17:13

У світі, де все змінюється дуже швидко, багатьох турбує питання: як залишатися щасливим? Ми не можемо контролювати хаос навколо, але можемо впливати на власне благополуччя. Ось п’ять простих способів, які допоможуть відновити внутрішню рівновагу навіть...

Психологічний тест: Що ви бачите першим - собаку чи котів? Дізнайтеся, що це каже про вашу особистість

п’ятниця, 5 грудень 2025, 16:12

Хочете дізнатися більше про себе? Погляньте на зображення нижче і скажіть, що ви помітили першим: собаку чи двох котів. Від цього вибору залежить, до якої групи психологи вас віднесуть - собаки або котолюбці, передають Патріоти України. Собака – Якщо в...