От у чому секрет! Як позбутися неприємного запаху під час смаження риби

У процесі приготування смаженої риби часто виникає один момент: з’являється неприємний аромат, з яким не завжди справляється навіть якісна витяжка. Для багатьох цей момент є неприйнятним, тому господині не надто часто смажать рибу, передають Патріоти України.

Подробиці

Проте всього кілька хитрощів допоможе вирішити проблему.

Що потрібно для цього зробити

Попередня підготовка

Не всі знають про те, що рибу можна і навіть необхідно попередньо вимочувати. Це допоможе смаку стати більш делікатним та цікавим.

До того ж молоко нейтралізує будь-які неприємні аромати.

20 хвилин на “молочні ванни” буде цілком достатньо.

Лимонний сік

Риба ідеально поєднується зі смаком та ароматом цитрусових. Але не всі знають, що лимон допоможе позбавити кухню неприємного аромату смаженої риби.

Для цього перед відправленням на сковорідку злегка збризніть шматок риби соком цитрусового фрукта.

Особливий вид олії

Найчастіше господині, які дбають про своє здоров’я, вважають за краще використовувати для смаження рафіновану олію. Економні жінки віддають перевагу традиційній рослинній.

Однак обидва варіанти ніяк не можуть вплинути на запах.

З його нейтралізацією чудово справляється ріпакова олія.

Страсна субота - наймістичніший день Великого посту: Що не можна робити в цей день

субота, 4 травень 2024, 5:00

У Вдень у Велику суботу в Храмі Гробу Господнього в Єрусалимі щороку очікують на сходження Благодатного Вогню, частки котрого.у наші часи швидко розповсюджуються православним світом. За день до Великодня християни східного обряду зустрінуть Велику, або...

Як замаринувати скумбрію в домашніх умовах - шикарний результат гарантовано

п’ятниця, 3 травень 2024, 18:12

Якщо раніше ви ніколи не маринували рибу, прийшов часце виправити. Рецепт дуже простий та легкий. Ніяких довгих варінь маринадів та очікувань, передають Патріоти України. А рибка виходить така смачна, що ви раз за разом будете хотіти її робити та їсти....