От у чому секрет! Як правильно розморожувати рибу, щоб вона була смачною і не розвалювалась під час приготування

Рибу дуже зручно заморожувати. Така заготівля виручає в ті моменти, коли потрібно швидко приготувати щось на обід або вечерю. Але щоб продукт мав гарний вигляд та смак - його потрібно правильно розморожувати, передають Патріоти України.

Про те, як потрібно розморожувати рибу, розповіла фудблогерка з нікомrecepty_smachno_ в Instagram. Бгато людей роблять це неправильно. Рибу можна заморожувати лише раз. Тому якщо ви дістали продукт з морозилки – його потрібно одразу готувати.

Не можна розморожувати рибу в теплій воді, а особливо, в гарячі воді. Висока температура сприяє тому, що білок починає згортатись. В результаті – риба розвалюється на сковорідці і виходить дуже сухою.

Не можна розморожувати рибу за допомогою мікрохвильовки – продукт втрачає свої харчові та смакові властивості.

Найкраще розморожувати рибу в холодній воді. При цьому, продукт потрібно загорнути в харчову плівку або поліетиленовий пакет.

Покрокова технологія розморожування риби:

1. Дістаньте продукт з морозилки.

2. Помістіть у глибокий посуд з холодною водою.

3. Поставте миску на нижню полицю холодильника. Перепади температури будуть не такими різкими, і всі корисні речовини збережуться.

Найкращі кондиціонери для обігріву взимку. Рекомендації від компанії «Кондиціонери України»

п’ятниця, 1 серпень 2025, 18:46

Підготовку до опалювального сезону зазвичай починають восени, але якщо для опалення планується використовувати кондиціонер, купити та встановити його краще ще влітку. До завершення спекотного сезону він забезпечить прохолоду, при мінливій осінній погод...

Тест на характер: Оберіть двері - і дізнайтесь, яке випробування готує вам доля

п’ятниця, 1 серпень 2025, 18:30

Перед вами - шість дверей. Подивіться на зображення і оберіть ті, які інтуїтивно здаються "вашими", передають Патріоти України. Не роздумуйте довго — просто довіртесь собі. А потім прочитайте, що означає ваш вибір. Готуйтеся до кар'єрного прориву. Попе...