От у чому секрет! Як правильно розморожувати рибу, щоб вона була смачною і не розвалювалась під час приготування

Рибу дуже зручно заморожувати. Така заготівля виручає в ті моменти, коли потрібно швидко приготувати щось на обід або вечерю. Але щоб продукт мав гарний вигляд та смак - його потрібно правильно розморожувати, передають Патріоти України.

Про те, як потрібно розморожувати рибу, розповіла фудблогерка з нікомrecepty_smachno_ в Instagram. Бгато людей роблять це неправильно. Рибу можна заморожувати лише раз. Тому якщо ви дістали продукт з морозилки – його потрібно одразу готувати.

Не можна розморожувати рибу в теплій воді, а особливо, в гарячі воді. Висока температура сприяє тому, що білок починає згортатись. В результаті – риба розвалюється на сковорідці і виходить дуже сухою.

Не можна розморожувати рибу за допомогою мікрохвильовки – продукт втрачає свої харчові та смакові властивості.

Найкраще розморожувати рибу в холодній воді. При цьому, продукт потрібно загорнути в харчову плівку або поліетиленовий пакет.

Покрокова технологія розморожування риби:

1. Дістаньте продукт з морозилки.

2. Помістіть у глибокий посуд з холодною водою.

3. Поставте миску на нижню полицю холодильника. Перепади температури будуть не такими різкими, і всі корисні речовини збережуться.

Все просто! Які рослини посадити біля будинку, щоб назавжди забути про мух

понеділок, 21 квітень 2025, 12:38

З огляду на те, що справжнє весняне тепло та сонячна погода все ж повернулися, ми все частіше помічаємо і надокучливих комах, які прийшли разом з ними, – мух, передають Патріоти України. Але є хитрий трюк, щоб не дати мухам залітати у ваш дім, який нас...

Як приготувати печінку з яблуками в духовці за півгодини

понеділок, 21 квітень 2025, 11:12

Якщо ви полюбляєте печінку, приготуйте її за цим рецептом, має сподобатись всім домочадцям, передають Патріоти України. Продукти:. Покрокове приготування