Рибу дуже зручно заморожувати. Така заготівля виручає в ті моменти, коли потрібно швидко приготувати щось на обід або вечерю. Але щоб продукт мав гарний вигляд та смак - його потрібно правильно розморожувати, передають Патріоти України.
Про те, як потрібно розморожувати рибу, розповіла фудблогерка з нікомrecepty_smachno_ в Instagram. Бгато людей роблять це неправильно. Рибу можна заморожувати лише раз. Тому якщо ви дістали продукт з морозилки – його потрібно одразу готувати.
Не можна розморожувати рибу в теплій воді, а особливо, в гарячі воді. Висока температура сприяє тому, що білок починає згортатись. В результаті – риба розвалюється на сковорідці і виходить дуже сухою.
Не можна розморожувати рибу за допомогою мікрохвильовки – продукт втрачає свої харчові та смакові властивості.
Найкраще розморожувати рибу в холодній воді. При цьому, продукт потрібно загорнути в харчову плівку або поліетиленовий пакет.
Покрокова технологія розморожування риби:
1. Дістаньте продукт з морозилки.
2. Помістіть у глибокий посуд з холодною водою.
3. Поставте миску на нижню полицю холодильника. Перепади температури будуть не такими різкими, і всі корисні речовини збережуться.
Багато продуктів, які на перший погляд здаються здоровими або нейтральними, насправді містять велику кількість прихованого цукру. Цей цукор може сприяти набору ваги, підвищенню рівня цукру в крові та збільшенню ризику розвитку різних захворювань, таких...
17 березня (30 березня за старим стилем) віряни відзначають день пам’яті святої Божої людини Олексія. За юліанським календарем - день пам'яті преподобного Герасима на Йордані, нагадують Патріоти України. ***. Угодник Божий Олексій жив у IV–V столітті. ...