От у чому секрет! Як приготувати ідеальну картоплю фрі в домашніх умовах

Приготувати смачну картоплю фрі, яка була б м’якою всередині та хрумкою зовні, не так вже й складно. Головне - дотримуватись деяких правил, і тоді у вас без проблем вдасться подати до столу страву у супроводі апетитного гарніру, передають Патріоти України.

Подробиці

  1. Бульби, звичайно, слід очистити. Щоб отримати прямокутні брусочки, зріжте округлі частини з усіх боків кожної картоплини, після чого наріжте картоплю на шматочки;
  2. Щоб видалити зайвий крохмаль із картоплі, залиште його в мисці, наповненій холодною водою, на півгодини;
  3. У каструлю налийте воду і додайте оцет. На кілограм сирої картоплі знадобиться 2 літри води, 2 столові ложки оцту та 1 столова ложка солі. Дочекайтесь, поки вода закипить, і відправляйте в каструлю нарізану картоплю. Після повторного закипання відварювати картопляні скибочки слід трохи більше 2-3 хвилин;
  4. Воду злийте, а картоплю розкладіть на паперовому рушнику, щоб вона обсохла;
  5. Останній етап – жарка у фритюрі. Обсмажувати картопляні часточки слід порціями протягом щонайменше 1 хвилини.

За таким рецептом картопля фрі виходить дуже смачною, особливо якщо подавати її з улюбленим соусом.

Що потрібно додати до тіста, щоб приготувати млинці з дірочками

понеділок, 20 січень 2025, 16:12

Безумовно, всім подобається, коли млинці виходять з дірочками. Така страва має дуже апетитний зовнішній вигляд, передають Патріоти України. Однак домогтися подібної ніздрюватості досить складно. Потрібно враховувати одразу декілька нюансів приготування...

Секрет господинь! Що зробити, щоб котлети не прилипали до сковороди

понеділок, 20 січень 2025, 9:12

При приготуванні котлет дуже важливо не лише вибрати хороші продукти та замісити якісний фарш, передають Патріоти України. Ключове значення набуває сам процес смаження, адже часом котлети, які вийшли ідеальними, ні в яку не хочуть відставати від поверх...