Кляр при приготуванні відбивних є дуже важливою складовою страви. Саме від нього залежить, наскільки смачною і хрумкою буде страва, передають Патріоти України.
Кулінарка Юлія поділилася в Instagram рецептом хрусткого кляру для відбивних, основа якого – сухарі, борошно, яйця.
Інгредієнти:
Кляр:
Спосіб приготування:
1. Куряче філе поріжте на шматки, відбийте, посоліть, поперчіть.
2. Відбите філе обваляйте в борошно, потім обмокніть у збитих яйцях і далі у панірувальні сухарі.
3. І відразу смажимо на середньому вогні.
Ви коли-небудь відчували, що ваш голос губиться в групі, а колеги швидко змінюють тему? Можливо, справа у виборі слів. Лідери мають свою мову, і вони точно знають, як говорити, щоб їх слухали, довіряли їм і слідували за ними, передають Патріоти України...
Багато хто звик починати день із кави чи чаю, проте лікарі та дієтологи все частіше говорять про дивовижну користь простої теплої води натщесерце. Ця проста звичка може значно вплинути на стан організму, передають Патріоти України. Активізує травлення....