От у чому секрет! Як приготувати ідеальний кляр для хрустких відбивних - знадобиться всього три інгредієнти

Кляр при приготуванні відбивних є дуже важливою складовою страви. Саме від нього залежить, наскільки смачною і хрумкою буде страва, передають Патріоти України.

Кулінарка Юлія поділилася в Instagram рецептом хрусткого кляру для відбивних, основа якого – сухарі, борошно, яйця.

Інгредієнти:

  • куряче філе – 2 шт.

Кляр:

  • яйця – 3 шт.
  • борошно
  • панірувальні сухарі
  • сіль, перець
  • олія для смаження

Спосіб приготування:

1. Куряче філе поріжте на шматки, відбийте, посоліть, поперчіть.

2. Відбите філе обваляйте в борошно, потім обмокніть у збитих яйцях і далі у панірувальні сухарі.

3. І відразу смажимо на середньому вогні.

Народні прикмети на 20 січня. Зимовий м'ясоїд. Традиції та забобони

понеділок, 20 січень 2025, 7:05

Православна церква України 20 січня за новим стилем вшановує пам'ять вірменського священика і пророка Євфимія Великого. За старим стилем 20 січня відзначають Собор Іоанна Хрестителя або по-народному - Іванів день. . Цей день здавна вважається небезпе...

Варто знати! Чи справді кефір та йогурт такі корисні для мікрофлори

понеділок, 20 січень 2025, 5:40

Якщо у вас не має алергії, кисломолочні продукти, особливо кефір та йогурт, можуть бути корисними для кишківника. А при непереносності лактози також є шанс знайти альтернативу, але краще попередньо проконсультуватися з гастроентерологом, передають Патр...