От у чому секрет! Як приготувати ідеальний кляр для хрустких відбивних - знадобиться всього три інгредієнти

Кляр при приготуванні відбивних є дуже важливою складовою страви. Саме від нього залежить, наскільки смачною і хрумкою буде страва, передають Патріоти України.

Кулінарка Юлія поділилася в Instagram рецептом хрусткого кляру для відбивних, основа якого – сухарі, борошно, яйця.

Інгредієнти:

  • куряче філе – 2 шт.

Кляр:

  • яйця – 3 шт.
  • борошно
  • панірувальні сухарі
  • сіль, перець
  • олія для смаження

Спосіб приготування:

1. Куряче філе поріжте на шматки, відбийте, посоліть, поперчіть.

2. Відбите філе обваляйте в борошно, потім обмокніть у збитих яйцях і далі у панірувальні сухарі.

3. І відразу смажимо на середньому вогні.

Народні прикмети на 24 лютого. Чому українським жінкам та дівчатам цього дня заборонялося заплітати волосся

понеділок, 24 лютий 2025, 7:05

Християни східного обряду 24 лютого за новим стилем відзначає здобуття голови Іоанна Предтечі. В Іванів день на українців чекали перших ознак весни. У лісах вже з'являлися перші підсніжники та проліски. Починали прилітати та будувати гнізда перелітні п...

Дачникам на замітку! Чим підживити вишню навесні, щоб отримати багато плодів

понеділок, 24 лютий 2025, 6:50

Ранньою весною потрібно підживлювати вишню, щоб пізніше отримати великий урожай. Чим підживити вишню навесні — читайте в матеріалі ТСН.ua, передають Патріоти України. Найчастіше вишню підживлюють восени, але якщо ви цього не зробили, не варто засмучува...