Кляр при приготуванні відбивних є дуже важливою складовою страви. Саме від нього залежить, наскільки смачною і хрумкою буде страва, передають Патріоти України.
Кулінарка Юлія поділилася в Instagram рецептом хрусткого кляру для відбивних, основа якого – сухарі, борошно, яйця.
Інгредієнти:
Кляр:
Спосіб приготування:
1. Куряче філе поріжте на шматки, відбийте, посоліть, поперчіть.
2. Відбите філе обваляйте в борошно, потім обмокніть у збитих яйцях і далі у панірувальні сухарі.
3. І відразу смажимо на середньому вогні.
Про вимоги до вивезення валюти для українців, розповіли у Державній митній службі. Яку суму можна перевозити через кордон і як це правильно робити – читайте в матеріалі, передають Патріоти України. Якщо ви письмово не декларуєте в митному органі кошти,...
Якщо ви помітили у когось очевидні ознаки інсульту, наприклад, осипле обличчя або труднощі з мовою, потрібно діяти швидко. Використовуйте абревіатуру FAST, щоб перевірити симптоми і негайно зателефонувати в екстрену службу, якщо вони є, передають Патрі...