От у чому секрет! Як приготувати ідеальний кляр для хрустких відбивних - знадобиться всього три інгредієнти

Кляр при приготуванні відбивних є дуже важливою складовою страви. Саме від нього залежить, наскільки смачною і хрумкою буде страва, передають Патріоти України.

Кулінарка Юлія поділилася в Instagram рецептом хрусткого кляру для відбивних, основа якого – сухарі, борошно, яйця.

Інгредієнти:

  • куряче філе – 2 шт.

Кляр:

  • яйця – 3 шт.
  • борошно
  • панірувальні сухарі
  • сіль, перець
  • олія для смаження

Спосіб приготування:

1. Куряче філе поріжте на шматки, відбийте, посоліть, поперчіть.

2. Відбите філе обваляйте в борошно, потім обмокніть у збитих яйцях і далі у панірувальні сухарі.

3. І відразу смажимо на середньому вогні.

Вся користь у шкірці? Дієтологи пояснили, чи безпечно їсти ківі без очищення

субота, 6 вересень 2025, 18:48

Звичка чистити ківі перед вживанням може відійти у минуле. У Голлівуді та соцмережах активно обговорюють новий тренд: їсти ківі разом зі шкіркою, передають Патріоти України. Популярності йому додала акторка Дженна Ортега, зірка серіалу «Венздей», яка п...

Лише спробуйте! Цей дешевий засіб усуне запахи в домі краще за будь-який освіжувач

субота, 6 вересень 2025, 17:10

Оцет - продукт, який є майже на кожній кухні, але його можливості виходять далеко за межі кулінарії. Багато господинь уже давно використовують його для прибирання: він змиває жир, видаляє накип і цвіль, пом’якшує тканини під час прання та навіть відляк...