
Кляр при приготуванні відбивних є дуже важливою складовою страви. Саме від нього залежить, наскільки смачною і хрумкою буде страва, передають Патріоти України.
Кулінарка Юлія поділилася в Instagram рецептом хрусткого кляру для відбивних, основа якого – сухарі, борошно, яйця.
Інгредієнти:
Кляр:
Спосіб приготування:
1. Куряче філе поріжте на шматки, відбийте, посоліть, поперчіть.
2. Відбите філе обваляйте в борошно, потім обмокніть у збитих яйцях і далі у панірувальні сухарі.
3. І відразу смажимо на середньому вогні.
У часи, коли люди змушені шукати способи заощадити, купівля товарів зі знижками стає звичкою. Однак не всі акційні пропозиції вигідні чи безпечні. Не варто спокушатися на надто привабливі ціни, адже деякі продукти можуть завдати шкоди здоров'ю, пише Re...
Купівля б/в авто завжди ризикована, адже продавці іноді "підкручують" одометр, щоб підвищити ціну. Щоб не втратити гроші, потрібно перевіряти пробіг детально, передають Патріоти України. Як перевірити реальний пробіг авто. Порада: не купуйте авто, якщо...