От у чому секрет! Як приготувати капучіно з високою молочною пінкою, використавши мікрохвильову піч

Звучить неймовірно, але для приготування смачної кави зовсім не обов’язково мчати до магазину побутової техніки за кавоваркою останнього покоління, передають Патріоти України.

Подробиці

Натомість використовуйте звичайну мікрохвильову піч, яка напевно є на вашій кухні.

Крім мікрохвильової печі стануть у нагоді також банка і підходяща до неї кришка, які можна використовувати в мікрохвильовій печі.

Тепер можна приступати до приготування кави.

Наповніть банку молоком 2% жирності приблизно наполовину, після чого закрийте її кришкою і енергійно потрясіть.

Відразу ж, як ви перестанете збовтувати молоко, відправляйте його в мікрохвильову піч – спочатку на 30 секунд із закритою кришкою, потім ще на такий самий час, але вже без кришки.

Винахідливі господарки, які не раз користувалися цим способом для приготування капучіно, запевняють, що в результаті ви отримаєте відмінне спінене молоко.

Готовий продукт можна сміливо використовувати для приготування кави з молочною пінкою.

Як замаринувати скумбрію в домашніх умовах - шикарний результат гарантовано

п’ятниця, 3 травень 2024, 18:12

Якщо раніше ви ніколи не маринували рибу, прийшов часце виправити. Рецепт дуже простий та легкий. Ніяких довгих варінь маринадів та очікувань, передають Патріоти України. А рибка виходить така смачна, що ви раз за разом будете хотіти її робити та їсти....

Чому хворі зуби мають негативний вплив на загальний стан дитячого організму?

п’ятниця, 3 травень 2024, 17:27

Стан ротової порожнини безпосередньо впливає на організм людини, при чому в багатьох аспектах відразу. Якщо ми говоримо про дитину, слідкувати за здоров'ям зубів потрібно обов'язково, і робити це треба дуже ретельно. . Слід розуміти, що молочні зубки ...